2777
2789
عنوان

عروسی و جهاز و خونه .شما بیاید قضاوت کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر پدرشوهر من از روز اول اخواستگاريم تا بچه دار شدنم انگار اومدن سينما 😂😂😂 

واااای عین مال منن

منم میگم همش میان فیلم سینمایی میبینن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
😓😓 مثل شوهر من ک همه خرجارو خودش داد پدر مادرش فقط نشستن نگاه کردن. واسه پسر اولش رو هم عروسی گرفت ...

عین خانواده شوهر من حتی یک تومن هم کمک نکردن اما برای برادرشوهرم جهاز و طلا و کلی هزینه کردن الانم کلی بهش پول میدن مادرشوهرم یه بار گفت من اگه شوهرت هزار تومن داشته باشه مطمئنم تو اون هزاری رو تا آخر ماه میرسونی اما این پسرم گناه داره زنش ولخرجه اگه کمکش نکنیم زمین میخوره 

اره عزیزم آدم هرچی کوتاه بیاد شوهر و خانواده شوهر پررو میشن

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

کلا خانواده هایی که پسر دارن عین مهمون فقط میان عروسی ومیرن! انگااار نه انگار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شوهر منم همه كارا رو خودش كرد هيچ كس كمكش نكرد اگه بگم كادو چي دادن بهم كه گريه مي كنيد🙄🤦🏼‍♀️ ولي ...

سرویس عقد رو مگه داماد کادو نمیده ب عروس!!؟؟ اینو گفتم‌از طرف پدر و‌مادر داماد😓 یعنی چی بگم دیگه

ببین من اگه بودم با کسی که هیچی نداره و حقوقش دو تومنه ازدواج نمیکردم ولی اگه قبول میکردم باهاش ازدو ...

من شوهرمو دوسدارم با همین حقوقشم میتونم زندگیمو بچرخونم ولی مشکلم عروسیه که خونوادش زدن زیرش و طلبکارم هستن

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
😓😓 مثل شوهر من ک همه خرجارو خودش داد پدر مادرش فقط نشستن نگاه کردن. واسه پسر اولش رو هم عروسی گرفت ...

عین خانواده شوهره من..جفت جاریام یه چوب کبریتم باخودشون نیاوردن،،پدرشوهرومادرشوهرم چه عروسیایی واسشون گرفتن اپارتمان براشون خریدن..طلا،جهاز...

برا من ولی فقط عینه مهمان اومدن تالار ورفتن

تازه منم کلی جهاز شیک خریدموبردم

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
من شوهرمو دوسدارم با همین حقوقشم میتونم زندگیمو بچرخونم ولی مشکلم عروسیه که خونوادش زدن زیرش و طلبکا ...

خب ازدواج اسان بگیر 

والا منم چهار ساله عقدم . میخام ازدواج اسان بگیرم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
من شوهرمو دوسدارم با همین حقوقشم میتونم زندگیمو بچرخونم ولی مشکلم عروسیه که خونوادش زدن زیرش و طلبکا ...

حق با شماست به حد کافی هم از خود گذشتگی کردی وکوتاه اومدی الان اونا باید یه حرکتی بزنن پدرومادرت با خانواده همسرت حرف زدن؟

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

شوهر پر توقعی اشتباه از خودت بوده زرتی طلا فروختی نداشت زن نمیگرفت حالا هم اگه رو دلت نمی مونه عروسی نگیر بگیری هم با کادوی اطرافیان پولش جور میشه جوش نزن

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓
عین خانواده شوهر من حتی یک تومن هم کمک نکردن اما برای برادرشوهرم جهاز و طلا و کلی هزینه کردن الانم ک ...

اخ‌اخ دقیقا مثل منی. انقدر ب اون بچش کمک میکنن میگن گناه داره بچه داره خرج داره اما ب شوهر من کمک نمیکنن میرن خونه اونا ماشالا همه چی میخرن میبرن خونه ما میان میگن ما میدونیم چیزی نیاز ندارید نگرفتیم.

وقتي پول ندارن چرا ميان وعده ميدن كه ال مي كنيم و بل مي كنيم؟ مي اومدن صاف و پوست كنده مي گفتن اين پ ...

افرین دقیقا حرف من همینه 

شوهرم خودش آدم کاری ایه اخلاقشم خوبه خداروشکر

ولی چرا خونوادش اونجوری وعده دادن که حالا بزنن زیرش

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨