2777
2789
عنوان

عروسی و جهاز و خونه .شما بیاید قضاوت کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 98 پست
ببین من اگه بودم با کسی که هیچی نداره و حقوقش دو تومنه ازدواج نمیکردم ولی اگه قبول میکردم باهاش ازدو ...

میتونه وام بگیره من شوهرم همه وسایل خونه رو با 15میلیون وام خرید ولی خداوکیلی برادرشوهر بزرگم هم خیلی کمکمون کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😓😓 مثل شوهر من ک همه خرجارو خودش داد پدر مادرش فقط نشستن نگاه کردن. واسه پسر اولش رو هم عروسی گرفت ...

شوهر منم..ولی من ناراحت نیستم نمیتونن روسرمون منتی بذارن😁ازین زاویه نگا کن😉

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

وقتي پول ندارن چرا ميان وعده ميدن كه ال مي كنيم و بل مي كنيم؟ مي اومدن صاف و پوست كنده مي گفتن اين پسرمون و اينم شما، هيچ كمكي هم از ما بر نمياد، پسر ما هم اوضاع ماليش اين جوريه، بعد تو تصميم ميگرفتي كه زنش بشي يا نه، اول ميان قول ميدن و بعد خودشونو ميكشن كنار، خيلي زشته، روي اين جور آدم ها نميتوني حساب كني، شوهرتم به جاي اين كه با خانوادش حرف بزنه و اونا رو مجاب كنه به تو فشار مياره، اصلا اصلا كوتاه نيا 

قبل از اینکه بری پای سفره عقد بشینی باید این چیزارو حل میکردی نه الان

قبل عقد همه چیز اوکی بود

گل و بلبل

شوهرم تک پسره

فک نمیکردم کنار بکشن خونوادش

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨

ببین عزیزم  بعضی دوستان میگن کوتاه نیا اما زندگی لج ولجبازی نیست من دوروز بود شوهرم از سربازی اومده بود عقد کردیم وسه ماه بعد عروسی همه مخارج با خودمون بود با واموقرض رد شد.من خیلی کوتاه اومدم وقرضها مون رو دادیم وبعد از اون شوهرم هیچی برام کم نذاشت وجبران کرد الانم خداروشکر خوبیم وخوش 

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
😓😓 مثل شوهر من ک همه خرجارو خودش داد پدر مادرش فقط نشستن نگاه کردن. واسه پسر اولش رو هم عروسی گرفت ...

الان دخترشونو بخوان شوهر بدن بخدااز هرجا شده جهازشو بهترین میخرن

اونوقت برا شوهر من به رو خودشون نمیارن

شوهر منم همه كارا رو خودش كرد هيچ كس كمكش نكرد اگه بگم كادو چي دادن بهم كه گريه مي كنيد🙄🤦🏼‍♀️ ولي خوبيش اين بود كه از اول فهميدم چطور آدمايي هستن. 

میتونه وام بگیره من شوهرم همه وسایل خونه رو با 15میلیون وام خرید ولی خداوکیلی برادرشوهر بزرگم هم خیل ...

وام باید قسط بده دیگه، مطمئنا همین الان هم قسط داره، دیگه چی میمونه بعد تو زندگی خرج کنن؟ بعدش هم الان با ۱۵ تومن چی میشه خرید؟ میگه همه وسایل سنگین با شوهرشه خب

از خانواده ش توقع نداشته باش

مراسمت هم ساده بگیر

برا عروسی ما مادرشوهرم هر کیو دیده بود دعوت کرده بود به خرج شوهرم!!! اونهمه ادم اومدن و خوردن و رفتن . فقط هزینه ش موند برا شوهر من و سختیش برا من

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
از خونوادش چیزی نخواه براشون هم کاری نکن

شوهرم میگه من همه کار برا خونوادم میکنم چون پسرشونم

درعوضم میگه چیزی ازشون نمیخوام🤐