2777
2789

خانما کسی تجربه ای داره ترخدا بگه دارم سکته میکنم گذاشتم رو پله کفشم در بیارم یهو دیدم بدجوری گریه کرد از بینی ش خون اوند الان حال بده خیلی نگرانم قلبم درد میکنه 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم پسرم کوچیک بود دماغش ضربه خورد کبود شد متاسفانه ما دکتر نبردیم گفتیم چیزی نیست البته خونم نیومد الان متاسفانه رو دماغش یه قوز دراومده حتما ببر دکتر

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
خب دست بزنی معلوم میشه

چجوری معلوم میشه میشه راهنمایی کنی

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
الان چه طوره؟چند سالشه

الان خوبه خابیده دوسالشه

عزیزم فردا ببرش دکتر من پسرم بینیش ضربه خورد  خونابه اومد و به شدت باد کرد بردمش دکتر گفت نشکسته ولی ضرب دیده و رو شکل بینی در آیندخ اثیر میذاره الان میبینم اون سمت ک ضربه خورده یکم برآمده هست حتما ببرش چک بشه 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
زیر 3سال هیچی نمیشه مال بچه من خون فواره میزد گفتم شکسته بردم دکتر گفت تو این مقطعا اصلا نمیشکنه&nbs ...

وای خدا حیرت بده نصفه شبی آرومم کردی از فک و خیال قلبم درد گرفته بود بخصوص شوهرم منو مقصر میدونه ک مواظبش نبودم مرسییی از راهنماییت

زیر 3سال هیچی نمیشه مال بچه من خون فواره میزد گفتم شکسته بردم دکتر گفت تو این مقطعا اصلا نمیشکنه&nbs ...

دکترش تخصص داشت ؟