2777
2789
عنوان

مهریه وزندگی یا طلاق بدون مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 55 پست
چی بگم دایی ام گفت  منو دوست نداری دیگه این زندگی نمیشه مهرشو داد طلاقشم داد

چ دایی مظلومی😐

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪
میگم‌خب چرا بخشیدی پولشو نمیخواستی

برا اینکه میگفت اگه می خوای طلاقت بدم باید مهریه ببخشی شرطش همین بود،منم دیگه گفتم فقط برم از دست این راحت شم

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بچه ندارم چون نزاشتم بچه دارشیم ،خانوادم نه گفتن مهرو ببخش طلاق بگیر ،خانوادم خیلی اصرار کردن برا ...

پشیمون نیستی ازتصمیمت ؟مشکلاتش چی بود ؟اگه دوس داری بگو عزیزم

یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
مشکل چی بود عزیزم؟

معتاد بود ،همش سر کوچکترین و بی ارزش ترین مسئله ای دادو بیداد راه مینداخت ،سرد بود میرفت یه هفته ده روز خونه نمیومد ،بیکارم بود

نه بنده خدا گفت وقتی همش دعوا کنیم زندگی  نمیشه که

چه روشن فکر هم خودشو راحت کرد هم اون خانومو.بخداما روز میگذره دعوا وقهرمون نمیگذره .ولی میگه من طلاق نمیدم که نمیدم

معتاد بود ،همش سر کوچکترین و بی ارزش ترین مسئله ای دادو بیداد راه مینداخت ،سرد بود میرفت یه هفته ده ...

پس حسابی راحت شدی

پشیمون نیستی ازتصمیمت ؟مشکلاتش چی بود ؟اگه دوس داری بگو عزیزم

اصلا پشیمون نیستم ،یه معتاد بی عار که کوچکترین ارزشی برای زنش قائل نبود پشیمونی نداره،فقط پشیمونم که زودتر طلاق نگرفتم

بعضی وکیلها هم بگی بعداز گرفتن مهریه پول میدم قبول میکنن. به خصوص اگه شوهرت راضی به جدایی باشه

خداکنه چنین کسی رو پیداکنم

معتاد بود ،همش سر کوچکترین و بی ارزش ترین مسئله ای دادو بیداد راه مینداخت ،سرد بود میرفت یه هفته ده ...

وااااای خوب شد طلاق گرفتییییییی😮 دیگ قصد ازدواج نداری؟

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪