قصرسوخته مدیر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 عنوان مهریه وزندگی یا طلاق بدون مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 55 پست سلام خانوما من باشوهرم مشکل دارم کسی هس قبلا شرایط منو داشته بتونه کمکم کنه .رفتم دادخواست طلاق بدم میگه کلی پول باید بریزی دادگاه تا بتونی مهریتو بگیری.اگرهم نه که قصدت واقعا جداییه مهریتو ببخشو طلاقتو زود میدن یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔 1398/02/10 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shikoo عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1599 چی بگم دایی ام گفت منو دوست نداری دیگه این زندگی نمیشه مهرشو داد طلاقشم داد چ دایی مظلومی😐 بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....! سختـــ ولـے خب میگذره 💪
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 میگمخب چرا بخشیدی پولشو نمیخواستی برا اینکه میگفت اگه می خوای طلاقت بدم باید مهریه ببخشی شرطش همین بود،منم دیگه گفتم فقط برم از دست این راحت شم من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 نه بچه ندارم چون نزاشتم بچه دارشیم ،خانوادم نه گفتن مهرو ببخش طلاق بگیر ،خانوادم خیلی اصرار کردن برا ... پشیمون نیستی ازتصمیمت ؟مشکلاتش چی بود ؟اگه دوس داری بگو عزیزم یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
ماااااااااهاااایاااا عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1186 دایی تون نمیگفت طلاق نمیدم؟ نه بنده خدا گفت وقتی همش دعوا کنیم زندگی نمیشه که
مادراردیبهشت۹۶ عضویت: 1395/06/11 تعداد پست: 1063 پول وکیل ندارم ولی باید برای مشورت برم بعضی وکیلها هم بگی بعداز گرفتن مهریه پول میدم قبول میکنن. به خصوص اگه شوهرت راضی به جدایی باشه به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 مشکل چی بود عزیزم؟ معتاد بود ،همش سر کوچکترین و بی ارزش ترین مسئله ای دادو بیداد راه مینداخت ،سرد بود میرفت یه هفته ده روز خونه نمیومد ،بیکارم بود من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
ماااااااااهاااایاااا عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1186 حتما دایی شما تو دادگاه نگفته مایل به ادامه زندگی هستم و خواسته جدا شه وگرنه اگه مرد بخواد زندگی کنه ... اره میگه من حوصله بی ابرویی ندارم دایی ام معلمه
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 نه بنده خدا گفت وقتی همش دعوا کنیم زندگی نمیشه که چه روشن فکر هم خودشو راحت کرد هم اون خانومو.بخداما روز میگذره دعوا وقهرمون نمیگذره .ولی میگه من طلاق نمیدم که نمیدم یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 معتاد بود ،همش سر کوچکترین و بی ارزش ترین مسئله ای دادو بیداد راه مینداخت ،سرد بود میرفت یه هفته ده ... پس حسابی راحت شدی یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 پشیمون نیستی ازتصمیمت ؟مشکلاتش چی بود ؟اگه دوس داری بگو عزیزم اصلا پشیمون نیستم ،یه معتاد بی عار که کوچکترین ارزشی برای زنش قائل نبود پشیمونی نداره،فقط پشیمونم که زودتر طلاق نگرفتم من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 بعضی وکیلها هم بگی بعداز گرفتن مهریه پول میدم قبول میکنن. به خصوص اگه شوهرت راضی به جدایی باشه خداکنه چنین کسی رو پیداکنم یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
مادراردیبهشت۹۶ عضویت: 1395/06/11 تعداد پست: 1063 اره میگه من حوصله بی ابرویی ندارم دایی ام معلمه پس دلیلش همونه عزیزم وگرنه اگه مثل شوهراین خانم باشه میگه یا بسوز و بساز یا مهریه رو ببخش و خلاص . به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
shikoo عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1599 معتاد بود ،همش سر کوچکترین و بی ارزش ترین مسئله ای دادو بیداد راه مینداخت ،سرد بود میرفت یه هفته ده ... وااااای خوب شد طلاق گرفتییییییی😮 دیگ قصد ازدواج نداری؟ بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....! سختـــ ولـے خب میگذره 💪
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 پس حسابی راحت شدی بله خداروشکر ارزششو داشت مهریمو بخشیدم من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤