قصرسوخته مدیر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 عنوان مهریه وزندگی یا طلاق بدون مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 55 پست سلام خانوما من باشوهرم مشکل دارم کسی هس قبلا شرایط منو داشته بتونه کمکم کنه .رفتم دادخواست طلاق بدم میگه کلی پول باید بریزی دادگاه تا بتونی مهریتو بگیری.اگرهم نه که قصدت واقعا جداییه مهریتو ببخشو طلاقتو زود میدن یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔 1398/02/10 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 شوهرم هیچی نداره اما تو دادگاه گفتن اگه مهریه نده میفته زندان کس وکارش مجبور میشن مهرتو بدن یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
shikoo عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1599 الانم میگیم زن بگیر نمیگیره 😕 حق داره بنده خدا چند سالشه داییت؟ بچه نداشتن؟ بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....! سختـــ ولـے خب میگذره 💪
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 بله خداروشکر ارزششو داشت مهریمو بخشیدم هزینه ای کردین برای دادگاه و وکیل؟ یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 وااااای خوب شد طلاق گرفتییییییی😮 دیگ قصد ازدواج نداری؟ دارم ولی عجله ای ندارم ،نمی خوام مث دفعه قبل اشتباه کنم من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 الانم میگیم زن بگیر نمیگیره 😕 هنوز آسیب رابطه قبلی باهاشه زمان احتیاج داره یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 دارم ولی عجله ای ندارم ،نمی خوام مث دفعه قبل اشتباه کنم بهترین تصمیم رو میگیری عزیزم انشا...بهترین زندگی نصیبت بشه یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
shikoo عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1599 دارم ولی عجله ای ندارم ،نمی خوام مث دفعه قبل اشتباه کنم ارع گلم خیلی حواستو جمع کن بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....! سختـــ ولـے خب میگذره 💪
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 هزینه ای کردین برای دادگاه و وکیل؟ نه توافقی بود وکیل لازم نبود ،فقط ۱/۵ ملیون هزینه دادگاه بود باباش داد ،کلا پرسه طلاق من ۴ روز بود من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 بهترین تصمیم رو میگیری عزیزم انشا...بهترین زندگی نصیبت بشه قربونت برم عزیزم ،ممنون😘😘 من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
bent_alzahra عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 2730 پ زن دایی من چطور هیچ پولی خرج نکرد کل مهرشم تو یروز گرفت تازه خودشم دادخواست داد به دا ... اعسار از هزینه دادرسی زده اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹