قصرسوخته مدیر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 عنوان مهریه وزندگی یا طلاق بدون مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 55 پست سلام خانوما من باشوهرم مشکل دارم کسی هس قبلا شرایط منو داشته بتونه کمکم کنه .رفتم دادخواست طلاق بدم میگه کلی پول باید بریزی دادگاه تا بتونی مهریتو بگیری.اگرهم نه که قصدت واقعا جداییه مهریتو ببخشو طلاقتو زود میدن یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔 1398/02/10 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادراردیبهشت۹۶ عضویت: 1395/06/11 تعداد پست: 1063 برو تقاضای اعسار بده . سرچ کن تو اینترنت برات میاره . اگه وکیل نمیگیری حداقل با وکیل مشورت کن . به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 چرا خب پول مهریه چی بخشیدم دیگه ،چه پولی؟؟ من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
shikoo عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1599 پ زن دایی من چطور هیچ پولی خرج نکرد کل مهرشم تو یروز گرفت تازه خودشم دادخواست داد به دا ... وااااا ینی چی😳😳😳😳😳😳😳 بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....! سختـــ ولـے خب میگذره 💪
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 واقعا؟ اره بخدا واقعا من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 الان ۶ساله عروسی کردم هرسری قول داده درست میشم نشده یا ازاین شاخه به اون شاخه کارعوض میکنه یا کلی بدهی میاره یا میخوابه سرکار نمیره.بیرون نمیبره .اجازه نمیده برم یه گواهینامه بگیرم .محبت ومعاشرتشم ۰ یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
نازلیییییییییییییییی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 4247 یه شرایطی داره که پول و پرداخت نمیکنی و میگی هرموقع که مهریه رو داد ازش کسر کنن، اسمش الان خاطرم نیس ... اعسار
مادراردیبهشت۹۶ عضویت: 1395/06/11 تعداد پست: 1063 پ زن دایی من چطور هیچ پولی خرج نکرد کل مهرشم تو یروز گرفت تازه خودشم دادخواست داد به دا ... حتما دایی شما تو دادگاه نگفته مایل به ادامه زندگی هستم و خواسته جدا شه وگرنه اگه مرد بخواد زندگی کنه زن نخوادودرخواست بده کارش با کرام الکاتبینه به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 برو تقاضای اعسار بده . سرچ کن تو اینترنت برات میاره . اگه وکیل نمیگیری حداقل با وکیل مشورت کن . ... پول وکیل ندارم ولی باید برای مشورت برم یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
shikoo عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1599 الان ۶ساله عروسی کردم هرسری قول داده درست میشم نشده یا ازاین شاخه به اون شاخه کارعوض میکنه یا کلی بد ... گلم خانودات با طلاقت مشکلی ندارن؟ بچه نداری؟ بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....! سختـــ ولـے خب میگذره 💪
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4043 خانوادت با طلاقت مشکلی نداشتن گلم؟ بچه داری؟ نه بچه ندارم چون نزاشتم بچه دارشیم ،خانوادم نه گفتن مهرو ببخش طلاق بگیر ،خانوادم خیلی اصرار کردن برا طلاق گرفتنم خودمم واقعا دیگه خسته شده بودم کم اورده بودم من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 یه هفته دایی تون نمیگفت طلاق نمیدم؟ یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
ماااااااااهاااایاااا عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1186 وااااا ینی چی😳😳😳😳😳😳😳 چی بگم دایی ام گفت منو دوست نداری دیگه این زندگی نمیشه مهرشو داد طلاقشم داد
shikoo عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 1599 نه بچه ندارم چون نزاشتم بچه دارشیم ،خانوادم نه گفتن مهرو ببخش طلاق بگیر ،خانوادم خیلی اصرار کردن برا ... مشکل چی بود عزیزم؟ بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....! سختـــ ولـے خب میگذره 💪