2777
2789
منم یه بچه معلول ذهنی دارم دلم یه بچه سالم می خواد چکار کنم یه بچه رو فرزند خونده کنم 

عزیزم برو بهزسیتی شهر خودتون شما رو کامل راهنمایی می‌کنن ٫ اگه تهران هستید بهزیستی شعبه پل چوبی باید برید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس امیدوار باش .چن تا از فامیلامون باردار نمیشدن گیاه کاسنی رو داخل باغچه یا گلدون خونتون با وضو بکا ...

برای حاجت های دیگه هم خوبه ؟؟؟

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
شما که یکی داری سخت تر میدن و اینکه نوزاد نمیدن 

من نوزاد نمیخوام فقط یه دختر 9 یا 10 ساله نمیدونم چرا سخت گیری میکنن نمیخوامم که شناسنامش رو به نام خودمون بگیرم فقط میخوام امین موقت باشم سرپرستیش رو بر عهده بگیرم تا ازدواج کنه

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
منم یه بچه معلول ذهنی دارم دلم یه بچه سالم می خواد چکار کنم یه بچه رو فرزند خونده کنم 

عزیزم شما بچت اتیسمه میشه بگی در چه حده منم پسرم اتیسمه هنوز حرف نمیزنه دوماه دیگه چهار سالش تمومه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕