2777
2789
عنوان

من خیلی سرنوشت بدی پیدا کردم

229 بازدید | 18 پست

هجده سالم ک شد کنکور دادم  روان پیام نور قبول شدم ب اصرار مامانم ثبت نام کردم ی ترم رفتم دیدم ن محیطو دوس دارم ن رشته رو  با جنگ و دعوا رفتم انصراف دادم وو اومدم نشستم تو خونه و تا الان ک ۲۵ سالمه نشستم‌تو خونه و هیچ کاری نکردم‌فقط مدام عذاب وجدان دارم و استرس کاش میمردم ب قران  همش فکر میکنم ب این چند سال ک چی شد چرا اینجوری شد فقط مرگ میخام مرگگگگگگگ

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره کنکور بده خب

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

این حرفو نزن 

تو باارزش تر از اون چیزی هستی که بخواهی ارزوی مرگ کنی

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه ست 

خیلیا بودن تو 50 سالگی به بعد شروع کردن و موفق شدن!! 

تو تازه توی دوران جوونیتی 

شروع کن درس خوندن با تلاش و کوشش اگه تو این یک سال قبول نشدی ببین به چه چیزی علاقه داری و استعدادش رو داری یه کار خوب راه بنداز واسه خودت 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بخون دوباره کنکور بده

شرایطو خیای سخت کردن دوازهم و یازدهم رو باید ترمیم کنم 

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

دقیقا من کاره ترو کردم دقیقا ب دلیل تو و کلی هم سرزنش مشکلات بدتر ولی چاره چیه 

همین فردا دارم میرم پیام نور ثبت نام کنم از اول هیچ وقت برا تلاش دیر نیست .

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

خب چرا نمیری دانشگاه بشین یه سال جدی بخون واسه دانشگاه

باید یازدهم و دوازدهمو ترمیم کنم 

دقیقا من کاره ترو کردم دقیقا ب دلیل تو و کلی هم سرزنش مشکلات بدتر ولی چاره چیه همین فردا دارم میرم پ ...

چند سالته

چه ایرادی داره شما که نمیخوای پزشکی بیاری یه معدل نسبتا خوب کافیه تجربی هستی؟؟

انسانیم