2777
2789
عزیزم شما بچت اتیسمه میشه بگی در چه حده منم پسرم اتیسمه هنوز حرف نمیزنه دوماه دیگه چهار سالش تمومه

سلام عزیزم آره اوتیسمه خوب حرف نمی زنه گوشه گیره پرخاشگره عصبانیه شما همین یه بچه رو دارید خودتون چند سالتونه من که می ترسم دوباره بچه دار بشم 

سلام عزیزم آره اوتیسمه خوب حرف نمی زنه گوشه گیره پرخاشگره عصبانیه شما همین یه بچه رو دارید خودتون چن ...

من یه دختر سالم دارم این دومیه هنوز حرف نمیزنه خیلی اذیت میکنه انشالله درمانشون به زودی پیدا بشه 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دختر سالم دارم این دومیه هنوز حرف نمیزنه خیلی اذیت میکنه انشالله درمانشون به زودی پیدا بشه&nbs ...

خوش به حالت حداقل یه بچه سالم داری من چکار کنم با این اوضاع شوهرم بچه می خواد اما من می ترسم اوتیسم بشه دوباره

خوش به حالت حداقل یه بچه سالم داری من چکار کنم با این اوضاع شوهرم بچه می خواد اما من می ترسم اوتیسم ...

واقعا سخته درکت میکنم چون هیچ آزمایشی هم نداره تو بارداری نشون بده کلا ریسکه انشالله هر چی خیره همون بشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕