2777
2789
عنوان

من مادر خوبی نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 5489 بازدید | 86 پست
بله و اگر این مرد  واقعا قصد تشکیل زندگیه دیگه ای رو داشت و اگه کسی بود که این وسط بهش ظلم شده ...

جریان اینو نمیدونم،، ولی نباید ما همیشه چون زن هستیم دیدگاه مون تعصب گونه باشه،،،،، من خودم زنم ولی گاهی بعصی از زنها رو واقعا دوست دارم بلا سرشون بیاد از بس بی‌پروا،، یه اصلا ب فکر زندگی نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جریان اینو نمیدونم،، ولی نباید ما همیشه چون زن هستیم دیدگاه مون تعصب گونه باشه،،،،، من خودم زنم ولی ...

بحث من اینه این آقا اصلا به رابطه هایی که تشکیل داده متعهد نبوده زن قبلی ول کرده رفته اینم رفته زن گرفته بعد زن فبلی برگشته اینم زن فعلی رو ول کرده !!!!! واقعا بی مسئولیتی و عدم تعهد موج میزنه

من شک دارم زنی همسرشو ول کنه بره خارج از کشور وقتی برگرده مرد بی چون و چرا زندگی ای که تشکیل داده رو رها کنه بره با منطق جور در نمیاد

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
بحث من اینه این آقا اصلا به رابطه هایی که تشکیل داده متعهد نبوده زن قبلی ول کرده رفته اینم رفته زن گ ...

بی چون و چرا نبود عزیزم،جریانات زیادی اتفاق افتاد یکیش اینکه پسرش یه خودکشیع سوری کرد پدرشو‌ترسوند حسابی و .....خیلی کارا کردن ،دومیش اینکه پدر بچهامو شیر کردن رفت درخواست داد بچهارو ازم بگیرن ما مجبور شدیم

بی چون و چرا نبود عزیزم،جریانات زیادی اتفاق افتاد یکیش اینکه پسرش یه خودکشیع سوری کرد پدرشو‌ترسوند ح ...

مشکل میدونی کجاست؟ 

1_اون مرد نباید قبل از تموم کردن و طلاق وارد رابطه دیگه ای میشد 

2_ شما نباید وارد زندگی زن دیگه ای میشدی حتی اگه فرسنگها دورتر رفته چون اگه دیگه به اون زندگی امیدی نبود طلاق میگرفت کما اینکه برگشت و شما هم مجبور شدی جدا شی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

سلام 

به حق این شب های عزیز ،خدا به داد دلت برسه و هرچی خیره براتون رقم بزنه و خوشبخت و عاقبت بخیر باشین ان شاءالله

حسبی الله و نعم الوکیل

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

همسری داشتن که از هم جدا زندگی میکردن ،اون خارج از کشور بود همسر من اینجا،همسرم گفت اون هیچوقت برنمی ...

مثل فیلم زن دوم

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

اسی من متوجه نشدم ازهمسراولت چراجداشدی؟؟؟نگران نباش بچه هاتواین حسادت میکنن حتماباهاشون حرف بزن تانسبه به خواهرشون کینه پیدانکنن

آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
اسی خونه داری؟ سعی کن برای بچهات تولد بگیری ساده خودمونی یاکیک بخر اسم دوتاشونوبنویس فقط بزلرشادشن

نه عزیزم مستاجرم ،پیشنهادت خوبه حتما همینکارو میکنم،البته مدتیه همسر سابقم به وضعمون میرسه کم و بیش تونستم یه همتی کنم و بچهامو شاد کنم خدا کنه اونم همینجوری به کمکاش ادامه بده

نه عزیزم مستاجرم ،پیشنهادت خوبه حتما همینکارو میکنم،البته مدتیه همسر سابقم به وضعمون میرسه کم و بیش ...

خواهش میکنم انشالله خداروزی رسونه سعی کن هرشب سوره واقعه روخونی