سه تا بچه دارم پسرم هشت سالشه،دخترم شش سالشه،و دختر کوچیکم یکسالشه،دوتا بچه اولم از یک پدر و دختر کوچیکم از یه پدر دیگس،امروز دختر پسرم صحبت میکردن میگفتن مامان خواهرمونو بیشتر دوست داره چون بابای اون بهتر بوده ولی بابای ما بد بوده،پسرم به دخترم گفت ناراحت نباش خودم تورو دوست دارم بذار مامان نداشته باشه ،مامان هم مثل باباس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خدا بهت قوت بده و حافظ بچه هات باشه که داری کار میکنی و هززنه زندگیشونو میدی ،خدا روزی رسونه ،نگران بچه ها هم نباش ،الان چون کوچیکه رو میبینن فکر میکنن تو به اون بیشتر توجه میکنی،کوچیکه یکم بزرگ شه بهتر میشن بعدم همش بهشون بگو دوستتون دارم هر سه تاتونو به یه اندازه تا تو ذهنشون بمونه گاهی هم هدیه های کوچیک واسه اون دوتا بگیر اینم خیلی تاثیر داره
عزیزم از هیچ کدوم مهریه نگرفتی؟خونه یا مالی که کمکت باشه ؟ چرا تو وقتی زنی میاد جلو خودتو خالی میکنی اعصابم خورد شد حداقل میموندی ازنظر مالی تامین میشدی
[QUOTE=89091648]نمیتونم درکت کنم چرا با مردی که هنوز تعهد به زن دیگه ای رو داشت وارد رابطه شدی؟ و در آخر همچین زندگی ...[/QUOTEاون زن شوهرش ول کرد رفت خارج دنبال عشق و حالش،،،،، ََ،
[QUOTE=89091648]نمیتونم درکت کنم چرا با مردی که هنوز تعهد به زن دیگه ای رو داشت وارد رابطه شدی؟ و در ...
بله و اگر این مرد واقعا قصد تشکیل زندگیه دیگه ای رو داشت و اگه کسی بود که این وسط بهش ظلم شده بود یه زندگی سالم تشکیل میداد زنی که ولش کرده رفته خارج رو طلاق میداد و پای زندگی مشترکش جدیدش مثل یه مرررد وایمیساد اینطور که تا زنه برگشته اینم بدو بدو رفته پیشش مشخص میشه جریان چیز دیگه ایه
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین