2777
2789
عنوان

من مادر خوبی نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 5489 بازدید | 86 پست

نمیتونم درکت کنم چرا با مردی که هنوز تعهد به زن دیگه ای رو داشت وارد رابطه شدی؟ و در آخر همچین زندگی ای بذای خودت و بچه هات رقم زدی؟

اون مرد زن داشته در هر صورت و خیانت کرده واین نشون میده اتفاقااصلا مرررررررد نیست فقط نره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بهت قوت بده و حافظ بچه هات باشه که داری کار میکنی و هززنه زندگیشونو میدی ،خدا روزی رسونه ،نگران بچه ها هم نباش ،الان چون کوچیکه رو میبینن فکر میکنن تو به اون بیشتر توجه میکنی،کوچیکه یکم بزرگ شه بهتر میشن بعدم همش بهشون بگو دوستتون دارم هر سه تاتونو به یه اندازه تا تو  ذهنشون بمونه گاهی هم هدیه های کوچیک واسه اون دوتا بگیر اینم خیلی تاثیر داره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

نمیتونم درکت کنم چرا با مردی که هنوز تعهد به زن دیگه ای رو داشت وارد رابطه شدی؟ و در آخر همچین زندگی ...

بله متاسفانه گاهی شرایط اونقد فشار میاره که ادم مخش تعطیل میشه،این اقا بمن گفتن خانمش هیچوقت برنمیگرده موقعی که برگشت همه تعجب کردن ولی...

[QUOTE=89091648]نمیتونم درکت کنم چرا با مردی که هنوز تعهد به زن دیگه ای رو داشت وارد رابطه شدی؟ و در آخر همچین زندگی ...[/QUOTEاون زن شوهرش ول کرد رفت خارج دنبال عشق و حالش،،،،، ََ، 

[QUOTE=89091648]نمیتونم درکت کنم چرا با مردی که هنوز تعهد به زن دیگه ای رو داشت وارد رابطه شدی؟ و در ...

بله و اگر این مرد  واقعا قصد تشکیل زندگیه دیگه ای رو داشت و اگه کسی بود که این وسط بهش ظلم شده بود یه زندگی سالم تشکیل میداد زنی که ولش کرده رفته خارج رو طلاق میداد و پای زندگی مشترکش جدیدش مثل یه مرررد وایمیساد اینطور که تا زنه برگشته اینم بدو بدو رفته پیشش مشخص میشه جریان چیز دیگه ایه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین