2777
2789

؟؟؟ از صبح که بیدار میشین چ کارایی میکنین 

من خیلی تنبلم تحرک و ورزش صفر

بیدار میشم طرف میشورم ناهار میذارم جارو میکشم ولی ورزش و تحرک بدنی ک اصلا ندارم 

کارایی که میخام انجام بدم و نمی‌دم مثلا میگم فردا بالای یخچال و کمدارو تمیز کنم میبینی ده روز گذشته ولی هنوز تمیز نکردم 😭 یا میگم صب اون قسمت دیوار ک رنگش بهم ریخته رو رنگ بزنم ولی نمیکنمممم

من شش بیدار میشم دخترمو مدرسه میفرستم 

بعدشم اگه ظرف باشه میشورم صبحونه مسخورم میخابم 

بیدار میشم ساعت ده و نیم، ناهار درست میکنم و خونه رو تمیز میکنم 

وقتی هم ی کار سنگین دارم مثه تمیز کردن کابینتا ی شات قهوه میخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک ماه پیش شاغل بودم

الان بخاطر کارای  مهاجرت اومدم بیرون

صبح اکثرا زود بیدار میشم روتینم رو انجام میدم

میرم پیاده روی با پتم میام خونه دوش میگیرم دوباره روتین پوست و مو روانجام میدم قبلا میرفتم بعدش سرکار ولی الان درس میخونم و زبان میخونم در طول هفته کلاس های بیرون از خونم رو میرم و کارای زیبایی و خرید 

عصر یوگا انجام میدم کتاب میخونم و بعد همسرم میاد 

یا قبلش من شام درست کردم یا نوبت اون هست یا یه چیزی میگیریم  دوشنبه و جمعه که نیروی کمکی میاد 

بقیه کارهایی که در طول هفته الان انجام میدم جمع کردن وسایلم و سرگرم کردن پتم

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍