2777
2789

من همیشه احتراممو مگه داشتم لطف مو رسوندم کاری ندارم به کسی اما مادرشوهرم و خواهرشوهرم اخلاقی دارن وقتی با شوهرم قهر میکنن به منم کاری ندارن زنگ هم به من نمیزنن

اون اوایل شوهرم و خواهرش یه ماه قهر بودن و توی یه ماه من هرسری زنگ میزدم به خواهرشوهرم حال و احوال می‌پرسیدم ولی اون یه زنگ نمیزد اصلا 

خواهرشوهرم ۲۰ ساله ازدواج کرده شهر دیگه زندگی میکنه دیگه منم شوهرم رو راضی کردم بردمش شهر دیگه با خواهرش آشتی کنه

الان دوباره شوهرم هم با مامانش هم با خواهرش قهرن حدود یه ماه دوهفته میشه یه زنگ به من نمیزنن که عروس مون تنهاس یه زنگ بهش بزنیم و منم این مدت زنگ به خواهرشوهرم نزدم ولی کم و بیش به مادرشوهرم زدم 

فقط چند مدت پیش خاله شوهرم زنگ زد گفت کاری چیزی داشتی بهمون بگو

شما میگین من چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال شری هانزنن چه بهتر ، شوهرت رفت برو ، نرفت نرودخالتم نکن تو بحث و دعواهاشونتمام

دورت بگردم آخه کلا همه چی خوب بود دیگه سر یه مسئله اینجو ی قهر کردن 

منم دیگه زنگ نزدم اصلا به خواهرشوهرم با خودم گفتم احترام دوطرفه بزرگتر و کوچیکتر نداره منم گفتم ول کن مثل همون خر بودن اول م رو انجام ندم 

ازخانواده شوهرهیچوقت انتظاردوست داشته شدن نداشته باشین

میدونه چیه یه خواهر یه برادر و یه مادر هستش پدرشوهرم چندین ساله فوت شده منم یدونه عروسم گفتم دوفردای دیگه حرفی چیزی پیش نیاد بگن چرا عروسمون به ما یه زنگ نزد 

دنبال دردسر می گردی... بیکاری؟ چند وقته ازدواج کردی؟ اشتباه نکن. اولا خب زنگ نزنن مگه شما محتاج توجه و اعتنای اونها هستی که حالا اگر زنگ نزنن ناراحت بشی. خب زنگ نزنن. به نظر من بی تفاوت باش. زیاد دنبال چسبیدن بهشون نباش. تعادل نگه دار. زیاد صمیمی نشو زیاد رفت و امد نکن. تعادل نگه دار. از تعادل خارج بشی مشکل ساز میشه

دورت بگردم آخه کلا همه چی خوب بود دیگه سر یه مسئله اینجو ی قهر کردن منم دیگه زنگ نزدم اصلا به خواهرش ...

مثل خودشون رفتار کن

حتما بد نمیدونم میکنن دیگه

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

دورت بگردم آخه کلا همه چی خوب بود دیگه سر یه مسئله اینجو ی قهر کردن منم دیگه زنگ نزدم اصلا به خواهرش ...

والا من خواهر شوهرم با شوهرم قهره به من زنگ میزنه ولی برا دعوای با شوهرم به من زنگ میزنه لحنشم طلبکار و دعوایی.... سر دعوای اینا خواهر شوهرم به من توهین کرد جوابشو دادم... همون بهتر اصلا زنگ نزنن

بيکاری؟ خودتو قاطی نکن.زنگ نمی زنن چه بهتر.تو هم زنگ نزن.دیگه بهونه هم داری.گفتن میگی من هر چی زنگ زدم شما زنگ نزدین.با شوهرم بحث میکنین با من قهر می کنین.

زندگی کن لذت ببر بابا.شوهرتم به پای کسی خوار نکن 

تو چیکار ب اونا داری....میخان قهر باشن میخان اشتی...چی زنگ میزنی بهشون...

نمیدونم چرا فک کردم خودشیرینی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
میدونه چیه یه خواهر یه برادر و یه مادر هستش پدرشوهرم چندین ساله فوت شده منم یدونه عروسم گفتم دوفردای ...

تو کار خوبی کردی ، اونا لیاقت نداشتن

خاله شوهرت از سمت اونا زنگ زد یعنی ؟ خب چی میشه خودشون با تو و بچه هات خوب باشن حداقل ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊