2777
2789
عنوان

بنظرتون ادامه تحصیل بدم

73 بازدید | 6 پست

دوستان سلااااام

من الان شاغلم از ساعت۸تا۲عصر سرکارم سه تا دختر دارم که دوتاشون میرم مدرسه یکی شون رو میبرم با خودم مهدکودک.

و الان تصمیم به جدایی هم دارم.دوست دارم ادامه تحصیل بدم رشته روان شناسی دانشگاه آزاد ،اما از کلاساش میترسم که دخترامو کجا بزارم البته کلاساش بعدازظهری هست از ساعت۱۲تا۸شب روز های چهارشنبه پنج شنبه جمعه.اینم بگم من پنج شنبه ها رو هم سرکار میرم.بتظرتون با این شرایط میشه درس خوند؟یا کلاسا رو اگه نریم استادان حذفمون میکنن

بعد جدایی دخترات رو هم کامل میخایی پیش خودت باشه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد درصد.چون شوهرم معتاد و خیانت کاره البته که من بخاطر سلامتی خودم و بچه هام جدا میشم

عزیزم هر چیزی سختی داره و این تصمیمت یه مدت سخت میشه هم روحی هم از لحاظ بچه ها و هندل کردن کار و درس و بچه ولی تو زن قوی هستی به مرور میوفتی رو قلتک 

سختی داره ولی بعدش شیرینه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم هر چیزی سختی داره و این تصمیمت یه مدت سخت میشه هم روحی هم از لحاظ بچه ها و هندل کردن کار و درس ...

حس خیلی خوبی بهم منتقل کردی عزیزدلم...البته که پدرم هستن خیلی هوامو دارن

حس خیلی خوبی بهم منتقل کردی عزیزدلم...البته که پدرم هستن خیلی هوامو دارن

خداروشکر 

وجود پدر اونم پدر حامی یه نعمت بزرگه 

من از متن و قدرت کلامت این حس قوی بودن رو گرفتم ازت قدر خوبه دخترات تو‌رو دارن