2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 65824 بازدید | 405 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من به کاظمی زنگ زدم صبح، خیلی تند جواب داد که کلی کار داره و گفت بهم زنگ میزنه 😑

منتظرم زنگ بزنه، بگم جریانو 😒

خودم هنوز وقت نکردم برم بیمارستان، برم حتما خبر میدم.

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
بچه ها من به کاظمی زنگ زدم صبح، خیلی تند جواب داد که کلی کار داره و گفت بهم زنگ میزنه 😑 منتظرم زنگ ...

خدا خیرت بده عزیزممم بهش بگوو این بچه رو به سختی حامله شده وبدنیا اورده هرکاری ازدستش برمیاد انجام بده  

خدایا شکر  

از گلمهر خبری نشد؟ چرا نمیاد نگرانیم

خداروشکر مثل اینکه وضعیتش بهتره هوشیاریش بالا اومده و دست و پاشو تکون میده آخرین خبری که گلمهر داد این بود که دستگاه تنفسی رو فکر کنم ازش جدا کردن.تاپیک بعدی خودش صفحه 343

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
خداروشکر مثل اینکه وضعیتش بهتره هوشیاریش بالا اومده و دست و پاشو تکون میده آخرین خبری که گلمهر داد ا ...

وای خداروشکر خداروشکر خداروشکر گریه م گرفت الهی شکرت

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن
بچه ها من به کاظمی زنگ زدم صبح، خیلی تند جواب داد که کلی کار داره و گفت بهم زنگ میزنه 😑 منتظرم زنگ ...

عزیزم مبشه اگه خبری شد منو صدا بزنی

تگ کنی

مرسی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
چی شد دختر گلمهر؟

هنوز کسی خبر نداره فقط خبر اخری ک خود گلمهر اوند گف ک دستگاه جدا کردن سطح هوشیاری بالا رفته  دست پاش تکون میده

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....