الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها من به کاظمی زنگ زدم صبح، خیلی تند جواب داد که کلی کار داره و گفت بهم زنگ میزنه 😑
منتظرم زنگ بزنه، بگم جریانو 😒
خودم هنوز وقت نکردم برم بیمارستان، برم حتما خبر میدم.
وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐
خداروشکر مثل اینکه وضعیتش بهتره هوشیاریش بالا اومده و دست و پاشو تکون میده آخرین خبری که گلمهر داد این بود که دستگاه تنفسی رو فکر کنم ازش جدا کردن.تاپیک بعدی خودش صفحه 343
هنوز کسی خبر نداره فقط خبر اخری ک خود گلمهر اوند گف ک دستگاه جدا کردن سطح هوشیاری بالا رفته دست پاش تکون میده
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....