2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 65824 بازدید | 405 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون جوریه  دیشب تا صبح گریه کرده  الانم یه دو ساعتیه خوابه

ایشالا خوب خوب بشه امیدوارم تمام مشکلاتت حل بشه ⁦😔😔

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
گل مهر عزیز اشکام بند نمیاد .بعد اینهمه ساااااال انتظار  .منم سالهاست منتظرم ولی خیلی وقته که د ...

نمیدونم تیکر بارداری زدی یا نه 

ولی با توجه ب امضات ایشالله خدا یه  2 قلو بده بهت گلم🌹

نمیدونم تیکر بارداری زدی یا نه  ولی با توجه ب امضات ایشالله خدا یه  2 قلو بده بهت گلم🌹

ممنون الکیه تیکرم 😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

[QUOTE=115004456]ایشالله تاپیک بارداری میزنی منم تگ. میکنی. 😍۳۷۷۳mh  یادم میمونی 👋👋👋👋🤤

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
پس خودش بوده😞 سر خیابان شاداب اومد از خیابون رد شه خط ویژه رو که رد کرد نمیدونم چی شد تعادلش از دست ...

عزیزم این خانم هم شاهد بوده 

شما با۴۰۵تصادف کزدی ؟؟؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب