2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 65831 بازدید | 405 پست
دکتر کاظمی رییس بیمارستان حضرت رسول، هم از دوستان ما هستند، اگر کمکی خواستند بگن، دریغ نمی کنیم.

خوب اگه اینطوره میتونین زنگ بزنین سفارش کنین که هواشونو داشته باشن خدا خیرتون بده 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
بنظرم صبر کنیم خودش بیاد خبر بده بهتره فعلا بهترین کار دعا کردن و شفا خواستنه ایشالله که با دعای دوس ...

اگه میدونستم، امروز حتما میرفتم بیمارستان، اون ورا کار داشتم 😑

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه اینطوره میتونین زنگ بزنین سفارش کنین که هواشونو داشته باشن خدا خیرتون بده 

اره، اگر امکاناتی نیاز دارن، یا برخورد بدی از پزشکها و پرسنل دیدن، حتما بگن من اطلاع بدم.

فقط ایکاش اطلاعات اولیه داشتم 🤔

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

حالا شاید جاش نباشه بگم ولی این بیمارستان رسول اکرم، اصلا جالب نیست 😑

ای کاش بتونن یاسمن رو انتقال بدن یه بیمارستان بهتر 😔

حالا شاید جاش نباشه بگم ولی این بیمارستان رسول اکرم، اصلا جالب نیست 😑 ای کاش بتونن یاسمن رو انتقال ...

سرش ضربه خورده طفلی 😔شاید خدایی نکرده براش ضررداشته باشه جابه جایی

دکتر کاظمی رییس بیمارستان حضرت رسول، هم از دوستان ما هستند، اگر کمکی خواستند بگن، دریغ نمی کنیم.

عزیزم حالا که اشناتونه سفارششو بکنین که هواشو داشته باشه ،گل مهر با هشت سال ناباروری ،گل دخترش حامله شد ویادمه چقدر دوران حاملگیش سختی کشید واستراحت مطلق بود خدا خیرت بده اگه کاری از دستت برمیاد، اسمشم یاسمن فاطمه هست 18ماهششه

خدایا شکر  

حالا شاید جاش نباشه بگم ولی این بیمارستان رسول اکرم، اصلا جالب نیست 😑 ای کاش بتونن یاسمن رو انتقال ...

حتما سفارش کن برو ببین گلمهر و اگه بیمارستان خوب نیست بهش بگو خیلی گناه داره گلمهر.دستت درد نکنه خانومی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

دوستان لطفا خودتونو کنترل کنید. خیلی بهتره دخالت نکنیم. حتما گلمهر هم اقوامی داره که کمک حالش باشن.. دور از جون یاسمن موقع آرشیدا انقدر بچه های نی نی سایت تو بیمارستان شلوغ کاری کردن و زنگ زدن حراست بیمارستان مادر و پدر آرشیدا رو چند بار خواسته بود و تذکر داده بود که چرا قضیه رو اینترنتی کردید.. لطفا منطقی تر باشید . قطعا اگر کمکی ازمون خواسته فقط دعا بوده نه بیشتر . بالاخره خبری ازش خواهد رسید 

دوستان لطفا خودتونو کنترل کنید. خیلی بهتره دخالت نکنیم. حتما گلمهر هم اقوامی داره که کمک حالش باشن.. ...

ما نمگیم دخالت کنه فقط چون خانم نوشین با ریس بیمارستان اشنا هستن سفارششو بکنه همین حتی لازم نیست خبری اینجا بیاره وببره

خدایا شکر  

کسی فامیلیشو میدونه؟ یا اینکه چه بخشی بستریه؟

کسی فامیلیشو میدونه؟ یا اینکه چه بخشی بستریه؟

نه ولی یکی از بچه ها که به بیمارستان زنگ زده بود تا اسمشو گفته بود و واینکه 18ماهشه بهش گفته بودن که هنوز تو کماست کامل میشناختنش 

خدایا شکر  

میشه خبری بگیری الان چند روزه نیومده واقعا نگرانیم

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤