2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 65834 بازدید | 405 پست
سلام دوستان من خیلی به بیمارستان رسول اکرم نزدیکم پیاده هم میتونم برم اگر خدای نکرده گلمهر  ...

قرار بود یکی از دوستان بره وخبر بده ولی تاالان نیومده خبر بده بقیه دوستانم ساکتن حتی دعا کردنم تعطیل کردن

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
ای وای  بهوش هم نیومده؟

نه عزیزم😔😔😔😔

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلمهرجان کاش زودتر بیای خبر سلامتی دختر کوچولوتو بهمون بدی منو همه بچه ها ی نی نی سایت منتظر خبر خوش شفا دختر کوچولوتیم وایمان داریم انشالله به حق این ماه عزیز خداشفاش میده ودوباره برمیگرده تو بغلت عزیزم🙏 

سلام دوستان من خیلی به بیمارستان رسول اکرم نزدیکم پیاده هم میتونم برم اگر خدای نکرده گلمهر  ...

عزیزممم شما که نزدیکی به بیمارستان برو یک خبر بگییر دل گل مهرر رو اروون کن

خدایا شکر