2777
2789
عنوان

لطفا با تاپیک های تخیلی بقیه رو الاف نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 248 پست
خونه داره اينجا گفتم كههه همه چي امادتس مياد ميريم اونجا  كنكور ك ميتوسنتم تو اونجا هم بخونم ب ...

تاپیک زدی بگیم خوشبخت بشی؟اینا همش سواله و انتقاد که هیچکدوم جواب درس حسابی ندادی 

همون اول باید میرفتی خونه خودت مگه هتله شوهرت بیاد برین اونجا 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپيك عقدا بيان رفتم صد تا كامنت سوال اومد و حس خوب گفتم تاپيك اونو خراب نكنم خودم بزنم براشون&nb ...

ببین من قبول دارم بچه ات جلال بوده درسته ؟؟ باید نگهش میداشتی بچه شوهرت بوده بچه ادم غریبه نبوده که دور از جون 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
جشن گرفتی بچه تو عقد به دنیا اوردی ؟؟ مذهبی یعنی چی ؟ 

نميفهمم چه اشكال داره

بابا دوست پسرم نبود كه شوهرم بود 

كجاي قران نوشته اشكال اره عقد بچه دار شي اخه 

كي قراره بفهميم بچه دار شدن يك نفر تو عقد از نظر شرعي مشكلي نداره 

من چه كار ضد مذهبي كردم؟!

تن فروشي كردم؟!

ادم كشتم؟!

هرزگي كردم؟!

نكردم بخدا

قضاوت فقط کار خداست...
نميفهمم چه اشكال داره بابا دوست پسرم نبود كه شوهرم بود  كجاي قران نوشته اشكال اره عقد بچه دار ...

من بهتم گفتم گفتم بچه شوهرته باید نگهش میداشتی مشکل اینجاس تو فک میکنی ما مسخره هستیم که تو هنوز خونه باباتی و با یه بچه میخوای عروسی بگیری و جشن گرفتی و نزدیکت میدونن دورت  نمیدونم 

باز ی ساعت نبودم چیشده😂توعقد حامله شده بچش هفت ساله بدنیا اومده؟چی؟😐

😂😂😂😂تو عقد حامله شده بچه به دنیا امده الان خونه باباش زندگی میکنه بچه دو سالشه کسی نمیدونه و قراره عروسی کنه