واقعا چرا فک میکنید ما از فضا میایم اخه واقعا ما رو جی فرض میکنید که تو عقد بچتون ۷ سالشه و صد تا چیز دیگه حوصله ندارین سر میره نمیدونم بشینین کتاب بخونین به خدا بهترین کار دعا بخونید بیاین بقیه رو مسخره نکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
كنجكاو شدم يه نگاه به تاپيكاش انداختم.آخه قبلا هم تاپيكاى غير قابل باور ازش ديده بودم.جالبه تا همين چند وقت پيش دنبال اين بود كه آيا بچه بياره يا نه،چون به قول خودش عاشق بچست.حالا چطور يهو بچش دو ساله شده!!!
استارتر تموم کن این معرکه تو دروغ یا راستش به خودش مربوطه فک کن داستانه خوشت نیومد و تخیلی به نظرت اومد یه کلیک کن بیا بیرون هرکسی امکان داره تو زندگیش اتفاقایی بیوفته باورش واس منو تو سخت باشه
بچه شوهر دادن اکی بوده بعد همون بچه حامله میشه بهش میگن بهت تجاوز شده!!!!!!!!😐😐😐
چقدر بده دخترتو تو سن بچگی بفرستی زیر دست یه مرد گنده!! واقعا از تجاوز کمتر نیست!!!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷