2777
2789
عنوان

لطفا با تاپیک های تخیلی بقیه رو الاف نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 248 پست

فک کنم ی بارم تاپیک تخیلی اینو زده بود که تو جمکران پسره زده لیوان چاییش گفته مال من میشی اونم به شوهرش گفته شوهرش دستشو گرفته چسبوندش به خودش بعد پسره معذرت خواهی کرده 😃😂😂

شاخ شاختون، اون اریا بود 😐 که بازم لو رفت علافی، مریضی، هر چی هستی هدفت ریختن قبح خانواده ی مذهبی ...

بخدا من خودم هميشه خواستم اسلام تبليغ كنم هيچوقت نخواستم اهانت كنم خدا شاهده 

اشتباه كردم گفتم همين فقط 

قضاوت فقط کار خداست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم ی بارم تاپیک تخیلی اینو زده بود که تو جمکران پسره زده لیوان چاییش گفته مال من میشی اونم به شو ...

نميدونم چرا شما فك ميكنيد تخيل خدا ميودنه نظري ندارم 

قضاوت فقط کار خداست...
چشم نداریم اخه هیچ کدوم نه ما نه ادمای اطراف فقط ما حامله بشیم شکم میاد بالا مال اینا نمیاد بالا کخ ...

چي بگم رسما ب شعور ادما توهين ميكنن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
چشم نداریم اخه هیچ کدوم نه ما نه ادمای اطراف فقط ما حامله بشیم شکم میاد بالا مال اینا نمیاد بالا کخ ...

مگ من كفتم كسي نميدونه؟!خودم گفتم جشن گرفتم 

گفتم خيلي دورا نميدونن چقدر نامردين شماها

قضاوت فقط کار خداست...
چه ربطي به غيرت داره؟!  اينهمه زن هستن ك بخاطر موقعيت شغلي دورن  انقدر راخت ادمارو قضاوت ...

حق دارن بگن غیرت نداره نمیتونی خونه بگیره ببرت بعد بگه فرض کن ماموریتم هر دو هفته میام انگار شوهر بقیه کارمند بانکن خیلیا ماه به ماه نیستن

کنکور ایقد واجب بود؟

شاخ شاختون، اون اریا بود 😐 که بازم لو رفت علافی، مریضی، هر چی هستی هدفت ریختن قبح خانواده ی مذهبی ...

دقیقا همین هدف هست فیلم رو دیدی دختره حامله میشه چیکارش میکنن بابا اون روشن فکرا هم به نظرم قبول نکنن دیدی وقتی طرف حامله هست عروسی میگیره تو اینستا دیدی خدایی با لباس عروس حامله هستن خارجی ها یعنی اونا هم تا میفهمن حاملت عروسی میکنن

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
چه ربطي به غيرت داره؟!  اينهمه زن هستن ك بخاطر موقعيت شغلي دورن  انقدر راخت ادمارو قضاوت ...

داستانتو واسه خودت نگه دار تا کسی قضاوتت نکنه

منم هزارتا بدبختی دارم واجبه بیام تعریف کنم؟ بعدم بگم قضاوت نکنین‌؟

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
حق دارن بگن غیرت نداره نمیتونی خونه بگیره ببرت بعد بگه فرض کن ماموریتم هر دو هفته میام انگار شوهر بق ...

خونه داره اينجا گفتم كههه همه چي امادتس مياد ميريم اونجا 

كنكور ك ميتوسنتم تو اونجا هم بخونم بحث شركت بود ك نميتونست بياره 

ولي واقعا يك تاپيك ارزش نداشت قضاوت كنيد 

من هيچي برا بقيه

قضاوت فقط کار خداست...
يا اون يكي ك تا وقت زايمانش خونه مامانش بود ولي كسي نميدونست حامله س  جلل الخالق😟

اینا یا پسرند یا دخترای کم سن و سال آخه تخیلاتشون عجیب و غریب هست   

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
مگ من كفتم كسي نميدونه؟!خودم گفتم جشن گرفتم  گفتم خيلي دورا نميدونن چقدر نامردين شماها

جشن گرفتی بچه تو عقد به دنیا اوردی ؟؟ مذهبی یعنی چی ؟ 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
داستانتو واسه خودت نگه دار تا کسی قضاوتت نکنه منم هزارتا بدبختی دارم واجبه بیام تعریف کنم؟ بعدم بگم ...

تو تاپيك عقدا بيان رفتم صد تا كامنت سوال اومد و حس خوب گفتم تاپيك اونو خراب نكنم خودم بزنم براشون 

فك نميكردم 

قضاوت فقط کار خداست...