2777
2789
عنوان

لطفا با تاپیک های تخیلی بقیه رو الاف نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 248 پست
خواهرشوهرمنم توعقد باردارشدهیچ کدوم از دوخونواده ام مدهبی نیستن لارجه لارج ولی سری عروسی گرفتن درعرص ...

خب همین همه همینو میگن نه که خونه باباش بمونه بچه جمع کنه تا دو سال یعد عروسی بگیره معقوله به نظرت 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک زدی بگیم خوشبخت بشی؟اینا همش سواله و انتقاد که هیچکدوم جواب درس حسابی ندادی  همون اول با ...

اخه اصلا انقدر تهاجمي بود ك فقط گريم گرفت اولش 

مونده بودم چطوري خودمو ثابت كنم

قضاوت فقط کار خداست...
😂😂😂😂تو عقد حامله شده بچه به دنیا امده الان خونه باباش زندگی میکنه بچه دو سالشه کسی نمیدونه و قرا ...

کسی نمیدونه ی بچه دوساله دارن ینی😐😐😐😐😐😐

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙
😂😂😂😂تو عقد حامله شده بچه به دنیا امده الان خونه باباش زندگی میکنه بچه دو سالشه کسی نمیدونه و قرا ...

من نگفتم كسي نميدونه گفتم خيلي دور نميدونن صدبارم اينو تمرار كردم 

عروسي ميگيرم ك تو دلم نمونه فقط

قضاوت فقط کار خداست...
خب همین همه همینو میگن نه که خونه باباش بمونه بچه جمع کنه تا دو سال یعد عروسی بگیره معقوله به نظرت&n ...

منم گفتم تو تاپیکش حرف مثبتی ندارم..دنبال انرژی مثبت بودواقعا غیر معقول بودکارش...اگر واقعا راسته که اینجا دنبال راهکار نباش 

منم گفتم تو تاپیکش حرف مثبتی ندارم..دنبال انرژی مثبت بودواقعا غیر معقول بودکارش...اگر واقعا راسته که ...

باید بره مشاور به خدا میتونه راهنمایی بگیره اگه راست باشه 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
😂😂😂😂گرونی مد نظر نبود خوبه گفتی

جالبه که خونه باباشم مونده یعنی عاشق بابای روشنفکرشم بابای من یادمه یه شب فهمید ما تا صبح باهم بیدار بودیم میگم بیدار بودیم خداشاهده هیچ کاریم نکردیم شیش ماه نشده عروسی گرفت گفت برید خونه خودتون تا صبح بیدار بشینید😑😑

نميفهمم چه اشكال داره بابا دوست پسرم نبود كه شوهرم بود  كجاي قران نوشته اشكال اره عقد بچه دار ...

نه گناه نیست

حالا حواستو بده دومی رو حامله نشی که تو عروسیت با یه شکم قلمبه و یه بچه تو بغل شوهرت سوژه ملت نشین😂

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی