2777
2789
عنوان

از ضایع شدناتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چندوقت پیش با شوهرم رفتیم پاساژ بعد از پارکینگ رفتیم تو اسانسور بریم بالا بالاتر یه زنو شوهری اودن داخل وقتی طبقه مورد نظر رسیدیم تا اومدم بیام بیرون نمیدونم چرا در اسانسور بسته شد من موندم وسطش وای داغون شدم 

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢
ععع من ترکم ولی اسم اینی ک گفتیو نشنیدم...شبیه کدو خورشتیه ک

البی قرادی...

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
اینو جلو خواستگار میبرن؟؟؟🙈 چطوری میخورن؟؟؟؟ بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد رو هم ترجمه کن ...

میگم انقد هول شدم دیگه نفهمیدم چیکار میکنم گفتم بگن به به عروسمون از هر انگشتش هزارتا هنر میباره نگو کدو بارید به جاش😂گفتم ببینن ما چقد کمبزه داریم😂😂😂

والا اصلش خربزه با خیار میادا😂

آوا چقد جشنجه😍🤰ایشالا مبارچش باد💃🤗

وای منم چندوقت پیش مطب دکتر بودم کارم تموم شده بود از پله ها که اومدم پایین پام لیز خور یه لنگم بالا موند یکی پایین یعنی جر خوردم پامم داغون شده بود خیییلی جمعیت زیاد بود همه میگفتن یاعلی یاعلی .بعدش بلند که شدم سرم رو بلند نکردم زودی زدم بیرون ولی بعدش غش کردم از خنده 

وای منم چندوقت پیش مطب دکتر بودم کارم تموم شده بود از پله ها که اومدم پایین پام لیز خور یه لنگم بالا ...

همیشه وقتی میفتی زمین یکی هس ک بگه یا علی من ک تو شلوغی زمین میخورم چشام سیاه میبینه و صداها گنگ😂

مشگین..بزرگشده شمالم اینجاها ندیدم تا حالا ایندفه از مامانم بپرسم شاید بدونه

حتما امتحان کن😍البته وقتی خونه تنها بودی نه جلو خواستگار😭

آوا چقد جشنجه😍🤰ایشالا مبارچش باد💃🤗