2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عارهدختر عمو پسر عموند

ازدواج فامیلی این مشکلات رو هم داره خواهر منم دخترش توده مغزی پیدا کرد متاسفانه اونام فامیل هستن انشالله برادرت خوب بشه عزیزم واسش صلوات فرستادم شاید مال برادر شما این اختلال ژنتیکی نباشه 

ان شااللّه مشکل خاصی نباشه زودی خوب بشه و با پای خودش بره حرم آقا امام رضا ،متوسل شید به امام رضا ناامید نمی کنه🙏🙏

ازته دل وزیر آسمون برو و دستات بگیر به سمت بالا  ....اتغفار کن ،سه صلوات بفرست بعد سه بار با خلوص نیت بخون ان شااللّه جواب میگیری ،بعد دعا هم صلوات یادت نره .

بسم اللّه الرحمن الرحیم ،ولا حول ولا قُوة اِلّا باللّه  العلیِ العظیم،اللّهم ایّا کَ نعبُدُ وایّا کَ نستعین،قَد تَریٰ ما اَنا فیه فَفَرِج عَنّی یا کریم.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
از زندگی نا امید شدم دارم میمیرم

نا امید نباش عزیزم. خدا همه جوره پشت و پناهتونه. من به چشم دیدم دست خدا رو روی شونه ی همه ی مریض دارا. از جمله خودمون. از همین الان حتی خدا رو شکر کن که قراره داداشت خوب خوب بشه و سریع مرخص بشه.

از زندگی نا امید شدم دارم میمیرم

فقط درمان و یک روز هم عقب نندازین شیمی درمانی بعدم رادیو تراپی تو رو خدا خودتون دست امثال این تبریزیان و خیر اندیش ندین میگن درمان میکنیم و بیمار از دست میره یک روز هم در سرطان نباید از دست بره 

ببخشید چند سالشه وعلایمش چی بود؟

گلم۴۲ سالش بود گرفت یکی از علائمش خارش شدید سینه بود بعد هم برجستگی دیدش رفت دکتر بعد تیکه برداری گفتن غعده سرطانیه سینشو بریدن شیمی درمانی و پرتو درمانی کرد الانم ۵ ساله تحت نظر دکتره