2777
2789

اونایی که درمان شدن حتما هر سه ماه تا ۵ سال بعد هر ۶ ماه ازمایشات و بدن که در صورت بازگشت خدایی نکرده سریع درمان و شروع کنن هر چند سالم برین عکس برداری هسته ای اون کوچکترین سلول سرطانی رو نشون میده 

من واسه خواهرمو نمیدونم چنده ولی یادمه دکتر بهش گفت لب مرزه و اگه کمی دیرتر میومد دیگه نمیشد براش کا ...

واسه خواهرتون دارهای تقویتی بگیرین هر روز بخوره فارماتون و ... این چیزا باید سیستم ایمنی بدنشون رو خیلی قوی کنید که کنسر برگشت نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماییتون😘😘😘😘

فدات عزیزم چون خانواده خودم درگیر این بیماری بودن واقعا دلم میخواد همه راه های مقابله با بیماری و برگشتش رو بدونن خیلی مهمه فقط حذف استرس و بالابردن سیستم ایمنی 

دو تا اقا که به اسم طب اسلامی اومدن مردم و مضحکه خودشون کردن میگن سرطان و درمان میکنیم نرید دکتر اخر ...

آهان 

خب نباید بگن نرید دکتر باید حداقل کنار درمان اصلی از این درمان ها استفاده بشه واقعا در مورد سرطان حتی یک روز را نباید از دست داد 

آهان  خب نباید بگن نرید دکتر باید حداقل کنار درمان اصلی از این درمان ها استفاده بشه واقعا در م ...

اخه این دارو ها گیاهی هستن و تداخل ایجاد میکنه تو درمان اصلا نباید مصرف بشه ضمن اینکه اصلا صحت نداره چند تا دارو نما درست کردن میدن دست مردم که بعضی هاشون حتی خوراکی نیست و باعث ایجاد مشکلات بدتر میشه

آره قسمت تداخلش را در نظر نگرفتم  چرا قانونی جلوشون گرفته نمیشه؟

گرفته شده جریمه میشن مرتب اما خب کارشون و میکنن اخه مردم کجا برن شکایت بکنن اینا که صنف ندارن مجبورن برن دادگاه اونم تمبر باید باطل کنه و .... خیلی ها نمیرن دنبال شکایت عمه ام رفته بود واسه پادرد یه دارو داده بود و پماد و .... پاش زخم شده بود عفونت شدید در حدی که دکتر که رفته بود گفته بود اگه به درمان جواب نده ممکنه مجبور کنیم قطع کنیم چند ماه تحت درمان بود ولی کحا بره از تبریزیان شکایت کنه گفت ولش کن 

عزیزم ۲۰ سال پیش بود فوت کرد😔😔😔 اما الان علم پزشکی پیشرفت کرده ولی همسرم داشت خوب شد خدا رو شکر ا ...

عزیزم از همسر شما گرید چند بود چون نامزد منم تومور مغزی داره گرید 2 15 ماهه تحت کنترل دکتره با دارو

عزیزم از همسر شما گرید چند بود چون نامزد منم تومور مغزی داره گرید 2 15 ماهه تحت کنترل دکتره با دارو

نمیدونم قبل ازدواج بوده لنفوم درمان میشه خدا رو شکر الان نگران نباشید همسر من شیمی درمانی و رادیو تراپی شده بود دو تا تومور بوده گویا