2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهر پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 138 پست
ذات پاک از ظاهر پاک نشأت میگیره عزیز!  میشه یکی لباس کثیف بپوشه بگه مهم اینه که بدنم پاکه؟!&nb ...

👌❤حرف حق

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
به نظرت این درست ک ادم بگه خوب من تحصیلات دارم فهم دارم درک دارم اما خب باهمه هم هستم  هرکا ...

نه والا این خودش نهایت بی کمالاتی و بیشعوری 

هر چیزی خودش جدا دارای ارزشه 

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به خودت مراجعه کن ببین ایا همه چیت پاکه؟ ادم راستگویی هستی‌ تعهذ داری احترام میذاری من روم ن ...

خداروشکر

هم راستگوهم

هم به همسرم کاملا متعهدم و از هیچ چیزی کم نمیذارم

احترام رو هم به کسی که لایق احترام باشه حتما میذارم

و اینکه توی تاپیک من نظر نده ک ریپلای نشی

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
نه والا این خودش نهایت بی کمالاتی و بیشعوری  هر چیزی خودش جدا دارای ارزشه

😏😏همینو میخواستم بگم

اره عزیزم خوندم  ی عده فقط بلدن جبهه بگیرن و ب عمق حرفا فک نمیکنن  الان تو این زمونه بای ...

واقعاً همینه! 

میترسم ادامه این تفکر بشه اینکه ببخشید چند وقت دیگه دختره بره خودفروشی کنه که جهازش خوب باشه! 

مثه یه مدت که یه عده میرفتن دانشگاه آزاد مدرک بگیرن، پول کم میاوردن میرفتن دنبال این امور... 

حتی با استاد! 

خدایا یعنی این آدما چیو دارن با چی عوض میکنن؟! 

چیو دارن به چی میفروشن؟! 

واقعاً همینه!  میترسم ادامه این تفکر بسه اینکه ببخشید چند وقت دیگه دختره بره خودفروشی کنه که ج ...

اکثریت کسایی که جبهه گرفتن همونایی هستن ک مخالف حجابو و اینجور چیزها هستن

این حرفا هم از همین نشائت میگیره ک از عقاید خودشون دفاع کنن

واقعاً همینه!  میترسم ادامه این تفکر بشه اینکه ببخشید چند وقت دیگه دختره بره خودفروشی کنه که ج ...

متاسفانه این چیزا خیلی زیاد شده و واقعا ادم تاسف میخوره 

من خودم کارشناسی حسابداری دارم تو دانشگاه ی چیزایی میدیدم و از زن بودن خودم خجالت میکشیدم 

ب نظر من ارزش زن در درجه ی اول ب پاکی و نجابتشه 

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   
اکثریت کسایی که جبهه گرفتن همونایی هستن ک مخالف حجابو و اینجور چیزها هستن این حرفا هم از همین نشائت ...

آره مثه همین خانم روانشناس! که گفت با دوست پسرم ازدواج کردم! 

هیچ دلیلی به جبهه گرفتنشون نبود! 

ما که نمیدونیم اینا کی هستن! 

ولی وقتی کسی چیزی رو خودش نداشته، میاد ارزش اونو زیر سوال میبره! 

واسه همین فکر کرد تو هم اینجوری ای که بهت گفت انگار خودت تحصیلات نداری! 

آره مثه همین خانم روانشناس! که گفت با دوست پسرم ازدواج کردم!  هیچ دلیلی به جبهه گرفتنشون نبود! ...

عزیزم....اگه ادمای نسل جدید و تحصیلکرده الان واقعا خوبو با منطق بودن الان انقد فساد جنسی و رفتاری و بهم ریختگی زندگیا زیاد نمیشد.....

آره مثه همین خانم روانشناس! که گفت با دوست پسرم ازدواج کردم!  هیچ دلیلی به جبهه گرفتنشون نبود! ...

من خودم درسو برای این کنار گذاشتم و به خانه داری و هنر دارم وقتمو میگذرونم فقط بخاطر اینکه از دانشگاها و محیط کثیفشون بیذارم

چه خانوم سبک مغزی یعنی چی به جهازشه 😤 

منم همین فکرو باخودم کردم!مقل اینکه بگی ارزش دختر به اندازه تعداد رقم مهریشه!یعنی خود طرف

کشششک

ایناهم هست اما ارزش واقعی اینکه زن اجازه نده دست هر شغالی ب بدنش برسه😄

خب چ ربطی ب مادرشوهرعه داشت 

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان