من دخترم ۷ ماهشه. فقط دو ماه شیر خودمو خورد . ۵ ماه بعدی فقط شیرخشک خورد. چون به شیشه شیر عادت کرد . حالا عذاب وجدان ولم نمیکنه . از یه پیج پکیج بازگشت شیر گرفتم که با مشاوره و کارایی که گفته؛ میگن شیر برمیگرده .البته فقط با شیردوش کار کنم و روزی به مقدار به عنوان مکمل بهش بدم . از طرفی میخوام رژیم بگیرم خیلی چاق شدم . ۹۰ کیلو . دوس ندارم جایی برم . اما اگه بخوام شیرم برکرده و بیشتر بشه رژیم دیگه نباید بگیرم . شما بودین کدومو انتخاب میکردین ؟ بازگشت شیر که روزی یه کوچولو بهش در کنار شیر خشک بدین یا رسیدن به اندام خوب و .....
عزیزم دیگه بعد از ۵ ماه الکی خودتو عذاب نده بچه نهایتا تا ۱ سالگی شیر مادر خیلی براش خوبه بعدش باید حتما شیر پاستوریزه بخوره
الانم که دیگه باید غذای کمکی بهش بدی
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه نمیگن تا دو سالگی شیر مادر میخورن؟چرا فقط یه سال براش خوبه ؟
بله از قدیم مامانا میگفتن تا ۲ سالگی به بچه شیر بدین منم به بچه اولم دادم ولی بچه دومم چند تا متخصص کودک بهم گفتن بعد از ۱ سالگی شیر مادر کار خاصی انجام نمیده و بچه کلسیم لازم رو میتونه از چیزای دیگه دریافت کنه
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
خدا رو شکر به جفتشون شیر خودتونو دادین . من دارم از عذاب وجدان میمیرم
گفتم که عزیزم عذاب وجدان نداشته باش
هر چی گذشته ، گذشته بهش فکر نکن الان به جاش توی غذا های کمکی براش جبران کن و وقت بزار