2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهر پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 138 پست
دوست عزيز يه سر به تاپيكات بزن نود درصد مادرشوهر خواهرشوهر ورقابت با فاميل شوهر   فك نميكني جي ...

😂😂اتفاقا تعداد محدودی تاپیک اینجوری دارم اگ ببینی

شما ک انقد سطحتون بالااااااست بهتره یکم بیشتر بفکر جامعه روانشناسیتون باشی عزیزم 

چون واقعا نگران افرادیم که به کسایی مثل شما بااین طرز فکر مراجعه میکنن

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂اتفاقا تعداد محدودی تاپیک اینجوری دارم اگ ببینی شما ک انقد سطحتون بالااااااست بهتره یکم بیشتر ب ...

فرمايش شماهم متين 😊

يارب اين چندين علامت امشب است..يا مگر روز قيامت امشب است
دواي درد مردم ما مطالعه مطالعه و مطالعه ست  ماها مردم مطالعه و ازاد انديشيمون صفره وقتي يكي مي ...

من اگه بخوام به کسی مراجعه کنم روانشناس دینی مراجعه میکنم که حرفش از روی شرع و خدا باشه نه چهارتا کتاب و مطلبی که زاده ذهن انسانه

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
با همون علم روانشناسیتون به این نتیجه رسیدین پاکی و نجابت معنی نداره برای دختر؟  اونایی که ...

مشکل دین ما اینه که همه ی چیزای خوب رو بد یاد مردممون دادن

مثلا فقط گفتن حجاب خوبه بدن پاک خوبه

اما هیچوقت یاد ندادن درکنار اینا از همه مهم تر ذات پاک آدماس که متاسفانه بری خارج رو ببینی میزان پاکیِ ذاتشون و تعهدشون نسبت به هم خیلی بیشتر از ماهاست

والسلام

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
مشکل دین ما اینه که همه ی چیزای خوب رو بد یاد مردممون دادن مثلا فقط گفتن حجاب خوبه بدن پاک خوبه ام ...

مگه ما داریم میگیم فقط این مهمه؟سفید در کنار مشکی خودشو نشون میده

همه‌ی خوبی ها درکنار هم مهمن لطفا انقدر بی ربط صحبت نکنین

هرخوبی ادم داشته باشه خوبیای دیگش برارزش اون فرد اضافه میکنه

ما نگفتیم صرفا فقط باحجابا خوبن

استارتر حرف کاملا درست و منطقیه تو زمونه ای ک انقد کثافت کاری زیاد شده نجابت باارزش ترین چیزه

پستارو خوندی شما؟ 

خیلی برام جالب بود، اصلاً فکر نمیکردم یه عده بخوان در مقابل حرف استارتر جبهه بگیرن اینقد! 

با همون علم روانشناسیتون به این نتیجه رسیدین پاکی و نجابت معنی نداره برای دختر؟  اونایی که ...

شما برو مستند انقلاب جنسی رو دان کن ببین بعد این حرفو بزن

اتفاقا با همه دختر پسراشون مصاحبه کردن و همشون با یکی دوس بودن و فقط از خیانت متنفر بودن نه از رابطه جنسی با عشقشون!! اما در ایران این قضیه کاملا برعکسه

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
پستارو خوندی شما؟  خیلی برام جالب بود، اصلاً فکر نمیکردم یه عده بخوان در مقابل حرف استارتر جبه ...

بخاطر اینکه دلشون میخواد هم لذتای دیگرو بچشن قبل ازدواج

همون جوونی کردنی ک امروز مد شده

كسي ك خودشو به خواب زده نميشه بيدار كرد  فرمايش فرد خود كم بين  بعدي هم متين 😊 شب خوش

😂😂وای خدا شما کاملا اگاهی

فرمایش شما متین

پستارو خوندی شما؟  خیلی برام جالب بود، اصلاً فکر نمیکردم یه عده بخوان در مقابل حرف استارتر جبه ...

اره عزیزم خوندم 

ی عده فقط بلدن جبهه بگیرن و ب عمق حرفا فک نمیکنن 

الان تو این زمونه باید عروس پاک و بذارن رو سرشون حلوا حلوا کنن 

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   
شما برو مستند انقلاب جنسی رو دان کن ببین بعد این حرفو بزن اتفاقا با همه دختر پسراشون مصاحبه کردن و ...

از نظر من این درسته که ادم قلب

روح

روان

جسم

و تمام تعلقات فکریشو فقط به نام یک نفر بزنه و وفادار باشه

چزی ک تو دین بهش میگن ازدواج

نه تنها این بلکه برای ادامه‌ی نسلی که از روی درستی به وجود اومده باشه

مشکل دین ما اینه که همه ی چیزای خوب رو بد یاد مردممون دادن مثلا فقط گفتن حجاب خوبه بدن پاک خوبه ام ...

ذات پاک از ظاهر پاک نشأت میگیره عزیز! 

میشه یکی لباس کثیف بپوشه بگه مهم اینه که بدنم پاکه؟! 

هر چیزی جای خودش ارزش داره! 

مگه اسلام گفته فقط گناه های آشکار اشکال دارن! 

مگه گفته تو خلوتت میتونی هرکاری کنی؟ 

دینمون هم گفته ظاهر و هم گفته باطن! 

هر دو کنار هم! 

برادر شوهر و جاری من آمریکا هستن! 

همون روسری که ایران سر میکرد آمریکا هم سر میکنه! 

اره عزیزم خوندم  ی عده فقط بلدن جبهه بگیرن و ب عمق حرفا فک نمیکنن  الان تو این زمونه بای ...

به نظرت این درست ک ادم بگه خوب من تحصیلات دارم

فهم دارم

درک دارم

اما خب باهمه هم هستم 

هرکاریم میکنم

اما باکمالاااااتم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐