2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهر پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 138 پست
متاسفانه این چیزا خیلی زیاد شده و واقعا ادم تاسف میخوره  من خودم کارشناسی حسابداری دارم تو دان ...

دوست عزیز من به شما میگم که بقیه ام بخونن و خطاب به همه هستش

اینجا کسی نگفت دختر باید هرزه باشه خدایی نکرده.. اصل حرف اینه که نباید به باکرگیت بنازی چون تو دینت اسلامه و باید پاک باشی یجورایی پاک بودن وظیفه ی اصلی هر مسلمونه.. در اصل همه جوره پاک باش اما تو ایران فقط میگن حجاب و عدم رابطه جنسی اما نمیگن درکنار اینا باید ذاتتم پاک باشه

به چیزایی بناز که خودت بدستش اوردی

منظور همه ی ماها همین بوده اما بقیه اشتباه به عرضشون رسیده و فکرمیکنن فقط خودشون پاکن و ماهایی که انتقاد کردیم نا‌پاک😕

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز من به شما میگم که بقیه ام بخونن و خطاب به همه هستش  اینجا کسی نگفت دختر باید هرزه با ...

بله منظور استارترم همون ذات پاک بود 

اما نمیدونم چرا بقیه خونده یا نخونده جبهه گرفتن واسش

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   
شما برو مستند انقلاب جنسی رو دان کن ببین بعد این حرفو بزن اتفاقا با همه دختر پسراشون مصاحبه کردن و ...

عزیزم مگه تو ایران کسی گفته برو به شوهرت خیانت کن؟ 

خیانت از کجا میاد؟ 

همینا که قبل ازدواج دوست پسر دارن، وقتی شوهر کردن یادش میفتن و اگه نتونن خودشونو کنترل کنن میشه خیانت! 

شما الان با چی موافقی با چی مخالف دقیقا؟ 

هر چی خارجه خوبه! هر چی داخل ایرانه بده! 

نه؟ 

شمام بجای دانلود مستند با اونا که اونجا ساکن هستن و یا اهل اونجا هستن صحبت کنی بهتره! 

وگرنه من خودم مستند سازم عزیزم! 

هرکس در مورد موضوع مورد علاقه خودش مستند میسازه! 

اسي مگه جهازت كمه كه اين حرفو بهت زده؟!

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
اسي مگه جهازت كمه كه اين حرفو بهت زده؟!

نه این مال قبل جهاز بردن بوده که مثلا خیالش راحت باشه ک حرفشو زده

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
عزیزم مگه تو ایران کسی گفته برو به شوهرت خیانت کن؟  خیانت از کجا میاد؟  همینا که قبل ازد ...

میدونی یاد چی افتادم

چند روز پیش یک خانمی تاپیک زده بود انقد خانومای توخیابون بد لباس میپوشن من خجالت میکشم و دلم نمیخواد شوهرم بره بیرون

و کلییییییی خانوم ریختن سرش

شوهرت چشاشو کنترل کنه

به ظاهر چیکار داری باطن مهمه

چیکار ب لباس افراد داری ب خودشون مربوطه

به توچه ک کی چجوریه اگ عرضه داری شوهرتو مدیریت کن ک نره بابقیه

اینا جواب مردم بود......کلا الان همینجوری شدن دنبال ازادی

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
دوست عزیز من به شما میگم که بقیه ام بخونن و خطاب به همه هستش  اینجا کسی نگفت دختر باید هرزه با ...

کسی شما رو ناپاک نگفت عزیز. 

یه عده جبهه گرفتن در مورد پاکی! 

شما یه مقدار تناقض تو پستهات هست! 

پاکی و نجابت وظیفه ماست کاملاً صحیحه! 

اما این وظیفه رو همه الان انجام میدن؟! 

این ارزشو همه حفظ میکنن؟ 

اسی به مادرشوهرش گفته تو این شرایط جامعه کسی که ارزشهارو حفظ میکنه، ارزشش بیشتره، همین! کاملاً هم حرف بجا و متینی هست! 

میدونی یاد چی افتادم چند روز پیش یک خانمی تاپیک زده بود انقد خانومای توخیابون بد لباس میپوشن من خجا ...

حرف مردم كاملا هم درست بوده تو كشوراي ديگه همه شوهرا ميرن دنبال هوسروني؟؟

كسي نميگه اون درست گفته ولي اين حرفو خدايي از كجا رسيد بذهنت گفتي

راستش یک لحظه ذهنم رفت طرف یکی از فامیلا ک خانوم دفعه دوم بود ازدواج کرده بودو جهاز ۱ میلیاردی داشت اما مادرشوهرش  میگفت چه فایده که قبلتر جسم روحش متعلق به مرد دیگه ای بوده....بنده خدا پسرش بار اولش بود و....داستان داره