2777
2789
عنوان

تاپیک مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 188 پست
اره

خداخیرت بده عزیزم دعاکن منم مامان بشم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
پونروچیکارکنم بجوشونمش؟

اره گیاهشو بگیر از عطاری یه مشت بریز تو کتری دوتا لیوان اب گرم اضافه کن بهش بجوشه یه لیوان بخور 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرت بده عزیزم دعاکن منم مامان بشم

انشاالله عزیزم دفعه بعد تیکر بارداریتو ببینم😍

اره گیاهشو بگیر از عطاری یه مشت بریز تو کتری دوتا لیوان اب گرم اضافه کن بهش بجوشه یه لیوان بخور  ...

دستت دردنکنه عزیزم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
انشاالله عزیزم دفعه بعد تیکر بارداریتو ببینم😍

ممنونم گلم

یک #دمنوش عالی برای خانم هایی که دردهای #قاعدگی شدیددارند

دمنوش زنجبیل وعسل علاوه برکاهش دردهای قاعدگی،خستگی های ناشی از کمبود آهن راازبین میبرد

#رفع_تنبلی_تخمدان

🍃 ۱۵۰گرم سیاهدانه بکوبید وبا۲۵۰ گرم عسل مخلوط کنیدهر شب قبل از خواب یا صبح ناشتا دو قاشق بخورید (به مدت ۴۵ روز)

✍ عفونت مجاری ادراری دارید؟🤔

✅ آب خیار بخورید

آب خیار ادرار آور است و موجب پاکسازی مجاری ادراری از عفونت میشود!

برای افزایش خواص میتوان مقداری عسل و لیمو به آن اضافه کرد

⭕️رشد مجدد مو با قرص ال دی⭕️

قرص ال دی فقط برای جلوگیری از بارداری نیست😄 

✅قرص ال دی تو شامپو بکوبید

۲۰ دقیقه روی موهاتون ماساژ بدید تو حموم ابکشی کنید

دو عدد زرده تخم مرغ بزنید رو سرتون ۱۰ دقیقه بمونه دوباره دوش بگیرید

چـطوری لکه های توی صورت رو ازبین ببریم ؟ 🤔

👈 روی لکه ها پیاز بمالید و یا آب پیاز بزنید و بعد از 15 دقیقه با آب شست و شو دهید 

🔴🔴🔴زنان_دورحمی

برخی زنان دو رحم دارند

عارضه دو رحمی در زنان خیلی نادر است و گاهی اوقات هرگز تشخیص داده نمی شود. زنان دارای دو رحم بیشتر دچار سقط جنین و نوزاد نارس می شوند.

⭕️این دو رحم ممکن است یک دهانه به یک واژن داشته باشند و یا این که هر رحم دارای یک دهانه جدا باشد. حتی ممکن است دو واژن وجود داشته باشد.

⭕️فقط در صورتی که عارضه دو رحمی باعث بروز علائم و عوارضی در فرد شود، نیاز به درمان دارد، مثل درد لگن، سقط جنین مکرر 

✅علائم احتمالی دو رحمی عبارتند از:

- درد و فشار غیرعادی قبل و یا در طی قاعدگی

- خونریزی غیرطبیعی در زمان قاعدگی مثل خونریزی زیاد

⭕️پزشک برای تشخیص عارضه دو رحمی، آزمایشات زیر را توصیه می کند:

1- سونوگرافی

2- سونوهیستروگرام

3- ام آر آی (MRI)

4 هیستروسالپنگوگرافی

⭕️درمان دو رحمی در زنان

اگر زنی دارای دو رحم باشد، ولی علامت و عارضه خاصی نداشته باشد، نیاز به درمان خیلی کم است.

عمل جراحی برای به هم پیوستن دو رحم به ندرت انجام می شود، هر چند که برای حفظ بارداری،  در بعضی موارد با صلاحدید پزشک جراحی به شما کمک می کند.

🦋•••••••••••❅❈❅•••••••••••🦋

🔴🔴🔴زنان_دورحمی برخی زنان دو رحم دارند عارضه دو رحمی در زنان خیلی نادر است و گاهی اوقات هر ...

من  نمیدونستم زنان دو رحمیم وجود داره😐😐😐

🔴چه مُسکنی ، برای چه دردی ❓

👈ژلوفن :ضدالتهاب، ضدسردرد

👈ایوپروفن:آرتریت، ضد تب، درد بعد کشیدن دندان

👈استامینوفن کدئین :ضد سرفه ، مسکن دردمتوسط

👈مفنامیک اسید :دردقاعدگی، درددندان

دخترای مجرد هم ترشح میکنن؟

اره منم ترشح دارم 😑 ولی نوشته بود اگه بدون بو سفید باشه مشکلی نیس