2777
2789
عنوان

تاپیک مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 188 پست

🔴 تشخیص جنسیت سنتی

💟مادر باردار ادرار خود را در یک ظرف که جوش شیرین در آن وجود دارد بریزداگر پس از آن حباب در ظرف مشاهده شد نشانه پسربودن جنین ودر غیراینصورت نشانه دختر بودن آن است

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت خروج باد از #واژن چیست؟

اصلیترین علت که امروزه بیشتر شایع است به علت شلی عضلات لگن است 

خروج باد از واژن اغلب در زنان بیشتر در حین مقاربت ایجاد می شود خروج باد از واژن در زنانی که زایمان کرده اند نیز دیده می شود 

اما علت خروج باد از واژن در دختران و بطور کل در زنان بیشتر به علت ضعیف شدن عضلات ناحیه لگنی است.

هوا به طور معمول وارد واژن می شود  ورود هوا بسته به قدرت عضلات لگن دارد و هرچقدر این عضلات قویتر باشد اجازه ورود هوا را نمی دهد نشستن های طولانی بی حرکتی و یا چاق لاغر شدن ها پیاپی  و یبوست می تواند از علل زمینه ای و کمک کننده برای  ایجاد باد در واژن  دختران باشد 

بعضی از زنان  در چند روز مانده به قاعدگی دچار خروج باد از واژن می شوند زیرا دهانه واژن باز شده و رحم اندکی منقبض می شود

🔴 علت بوجود آمدن زخم دهانه رحم چیست؟

زخم دهانه رحم دربانوان به خصوص در طول دوران حاملگی بسیار شایع است. خوشبختانه اغلب اوقات در معاینات دوره ای تشخیص داده می شود. 

زخم دهانه رحم ممکن است در اثر ضربه خوردن، استفاده از مواد شیمیایی، عفونت و یا سرطان دهانه رحم بوجود بیاید. عفونت های طولانی مدت ,تعداد زایمان های زیاد، استفاده زیاد از تامپون، استفاده طولانی مدت از IUD و مصرف قرص های ضد بارداری در زنان جوان ممکن است باعث ایجاد زخم دهانه رحم شود.

‍ #جنسیت_جنین

✅در سه ماهه دوم دستگاه تناسلی جنین نر و ماده در ابتدای تشکیل تقریبا شبیه هم هستند

✅ ولی برای اطمینان از پسر و دختر بودن بهترین زمان تشخیص برای جنین پسر، هفته 15 بارداری و برای جنین دختر، هفته 17 تا 20 بارداری است.

🔴🔴تشخیص_بارداری_با_عسل

✅ اگر خانومی در ماه اول و دوم دوره نداشته باشد و فکر کند که باردار است می توان کمی عسل را با آب ترکیب کرد و بخورد

😍اگر حالت تهوع پیدا کرد باردار است❗️

راه و روش های باردار شدن

👈ثبت تاریخ پریود

👈تشخیص زمان تخمک گذاری 

👈داشتن رابطه جنسی منظم 

👈حفظ وزن

👈ویتامین های دوران بارداری

👈مصرف غذاهای سالم

👈کاهش تمرینات شدیدورزشی 

👈حذف سیگار

دوستای خوبم اگه دنبال ی راه برای درمان مشکلات زنان و همین طور ناباروری میگردین من دکتر پورمطرود رو بهتون معرفی میکنم خیلی از دوستای خودم پیشش رفتن و درمان شدن و ازش تعریف میکنن اینم ادرس اینستاگرامش: https://www.instagram.com/drpourmatroud.ir/