2777
2789
عنوان

تاپیک مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 188 پست

[QUOTE=87864558]دوست عزیز من الان ۲۰ روز پریودم ۱۱ ماه پیش زایمان کردم فقط دوبار پریود شدم این سری خیلی شدیده و طولا .

🔴🔴#اولین_پریود_پس_از_زایمان

✅ممکن است تا زمانی که #شیردهی قطع نشود، پریود نشوید. اما در برخی خانم ها، پریود پس از دو ماه اتفاق می افتد.

✅هرچقدر کمتر به #نوزاد #شیر بدهید، پریودی زودتر اتفاق می افتد. اگر نوزاد در طول شب شیر نخورد یا به نوزاد شیر خشک در کنار شیر مادر بدهید، پریودی پیش از شش ماه اتفاق می افتد.

⛔️ #شیردهی راهی برای جلوگیری از بارداری نیست. 

✅بنابراین اگر جلوگیری ندارید، احتمال بارداری پیش از اولین پریودی وجود دارد. بنابراین تصور نکنید در هنگام شیردهی بارور نیستید.

فقد این مطلبو تونستم پیدا کنم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دیروز رابطه داشتم کاندوم داخل واژنم جا موند اما درش آوردم الانم تخمدانهام درد گرفته میگیره ول میکنه ...

یا نزدیک تخمک گذاریته یا کیسته من خودم هردورو تجربه کردم تخمدونم وقتی میشستم پا میشدم یا رابطه داشتنی درد میگرفت فهمیدم کیسته

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا نزدیک تخمک گذاریته یا کیسته من خودم هردورو تجربه کردم تخمدونم وقتی میشستم پا میشدم یا رابطه داشتن ...

پریروز اخرین روز پریودم بود که تموم شد..یه هفته پیشم سونو دادم تنبلی تخمدان داشتم فقط

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....
پریروز اخرین روز پریودم بود که تموم شد..یه هفته پیشم سونو دادم تنبلی تخمدان داشتم فقط

نه کیست وسطای سیکل معلوم میشه پس کیست نیست فقط درد تخمدونه اگه نشستنی احساس کردی یه توپ کوچولو سمت چپته  اون کیسته

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
برای تنبلی تخمدان چی خوبه؟

✅ #برای_بهبود_تنبلی_تخمدان_

🍃شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل میل کنید (به غیر زمان پریودی)

🍃 مقداری عسل و سیاه_دانه نیم‎کوب را با هم مخلوط کنید و روزانه دو قاشق مرباخوری (صبح و شام) میل نمایید.

🔴 درمان گیاهی تنبلی تخمدان 

💟 گل صدتومانی به عنوان دارو برای دردهای دوره ای مثل فیبروئید مصرف می شود، اما اگر با شیرین بیان باشد می تواند علائم تخمدان پلی کیستیک را از بین برده و به باروری کمک کند.

درمان گیاهی تنبلی تخمدان باپونه

پونه بطور مثبتی روی سطح پروژسترون پایین تاثیرمیگذارد وسطح آندروژن بالارا کاهش میدهد

پونه به چرخه قاعدگی کمک میکندو فعالیت بیش ازحد کبد را کاهش میدهد

⁣

✅ #برای_بهبود_تنبلی_تخمدان_ 🍃شبی یک لیوان عرق رازیانه همراه با یک قاشق مرباخوری عسل میل کنید (ب ...

ممنون مرسی

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
درمان گیاهی تنبلی تخمدان باپونه پونه بطور مثبتی روی سطح پروژسترون پایین تاثیرمیگذارد وسطح آندروژن ب ...

پونروچیکارکنم بجوشونمش؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
خواهش گلم😘❤️

اینارواستفاده کنم خوب میشه تنبلی؟

دیروز رابطه داشتم کاندوم داخل واژنم جا موند اما درش آوردم الانم تخمدانهام درد گرفته میگیره ول میکنه ...

انقباضات تخمک گذاری چگونه است؟

👈درد در یک طرف زیر شکم احساس می شود و از چند دقیقه تا چند ساعت طول می کشد. درد تخمک گذاری ناگهانی و شدید یا یک انقباض خفیف است.

اینکه کدام طرف شکم درد می کند بستگی به تخمدانی دارد که تخمک آزاد می کند. این درد ممکن است در ماه بعدی به پهلوی دیگر منتقل شود و یا سر جای خود بماند.

🤞 علایم تخمک گذاری در خانم ها را بشناسید💯

👈 هنگامی که یک دختر متولد می‌شود، تخمدان‌هایش حاوی میلیون‌ها تخمک نابالغ است. به طور معمول در هر ماه تنها یک تخمک، بالغ و رها می‌شود. هنگامی که تخمک از تخمدان آزاد می‌شود، ۱۲ تا ۲۴ ساعت پیش از لقاح احتمالی، می‌تواند زنده بماند. هر تخمکی که لقاح پیدا نمی‌کند، بوسیله پوشش رحم جذب می‌شود.

✍️تخمک‌گذاری می‌تواند تحت تاثیر عواملی مانند استرس، اضطراب، بیماری، یا به هم خوردن روال معمول زندگی تغییر کند. تخمک‌گذاری ممکن است باعث احساس درد، حساسیت یا سوزش در تخمدان‌ها یا اطراف آنها شود.