2777
2789
عنوان

تاپیک مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 188 پست
اره منم ترشح دارم 😑 ولی نوشته بود اگه بدون بو سفید باشه مشکلی نیس

خوبه پس یعنی فقط دخترای باکره ترشحشون سفیده؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍 به عشقم رسیدم خدایا شکرت😍😍
دخترای مجرد هم ترشح میکنن؟

👈اغلب زنان مبتلا به ترشحات مختلفي هستند كه برخي از آنها طبيعي و برخي غير طبيعي مي باشند .

👌ترشحات طبيعي :

در هنگام بلوغ دختران داراي ترشحاتي از مهبل مي باشند كه طبيعي مي باشد و همچنين در نتيجه تمايلات و تحريكات جنسي از غدد داخل مهبل و دهانه رحم ، در مهبل مقداري ترشح يافت مي شود . همچنين در دوران بارداري و پس از زايمان زن داراي ترشحاتي مي باشد كه طبيعي مي باشد . اين ترشحات لزج و اغلب ژله مانند و به رنگ شيري بوده كه بوي زننده اي ندارد .

👌ترشحات غير طبيعي :

بيشتر ترشحاتي كه لزج يا داراي سوزش مخصوصي مي باشد ، غير طبيعي مي باشد .

همچنين ترشحات با بوي زننده و زرد يا سبز يا بصورت خونابه اي مسئله اي غير طبيعي بوده كه بايد بررسي گردند .

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌ 💢 تاثیر جالب #خورد و خوراک پدر بر #جنین

🔺👈 تغذيه اثري مستقيم بر قدرت اسپرم دارد.

🔺👈مصرف کافي و متعادل غذاهاي غني از ويتامين C و آنتي‌اکسيدان‌هاي ديگر به پيشگيري از نقايص اسپرم کمک مي‌کند و تحرک اسپرم را افزايش مي‌دهد.

اين در حالي است که 

کمبود کوتاه‌مدت روي مي‌تواند سطح تستوسترون و حجم مني را کاهش دهد. کمبود اسيد فوليک در مرد سبب کاهش تعداد اسپرم مي‌شود. 

🔺👈«پدراني که کمبود تغذيه‌اي دارند، روزانه مولتي‌ويتامين حاوي روي و سلنيوم به مدت حداقل سه ماه پيش از لقاح مصرف کنند، چرا که اين مواد معدني به تکامل و رشد سالم اسپرم کمک مي‌کنند.»

خوبه پس یعنی فقط دخترای باکره ترشحشون سفیده؟

ن زنایی نزدیک باردار شدنشونه هم  دارن 

من مجردم ترشحات سیاه و قهوه ای دارم خون آبه هم زیاد میبینم الان 1 ماهه پریودیمن 15 روز عقب افتاد 

رفتم دکتر میگه حامله ای😑😑😑😑😑گفتم مگه اینکه گرده افشانی کرده باشم😂😂

سونو نوشت واسم ولی حس میکنم سرطان دارم😭😭😭😭

🔻دادن قطره آهن با شیر خشک، مشکلی ندارد؟

🔹سوال شما: 

ایا میشه قطره های دارویی را با شیر خشک نوزاد قاطی کرد و به نوزاد داد ؟ 

⁣🔹⁣پاسخ ⁣دکتر اکبر کوشانفر، متخصص اطفال: 

مادر عزیز در تمام شیرخواران باید ویتامین AD را 15 روز بعد از تولد به مقدار 25 قطره و قطره آهن را باید در شش ماهگی به مقدار 15 قطره به نوزاد بدهیم. در مورد نحوه دادن قطره آهن دو توصیه می شود: یکی آن که قطره آهن همراه با غذا و لبنیات به کودک داده نشود. زیرا ممکن است خاصیت خود را از دست بدهد. اما توصیه می شود همراه با آب میوه طبیعی به کودک داده شود تا تاثیرگذاری بهتری داشته باشد. 

من مجردم ترشحات سیاه و قهوه ای دارم خون آبه هم زیاد میبینم الان 1 ماهه پریودیمن 15 روز عقب افتاد&nbs ...

حامله😂😂😂😂 بزار ببینم راجب  خون ابه چیزی ننوشته   

من مجردم ترشحات سیاه و قهوه ای دارم خون آبه هم زیاد میبینم الان 1 ماهه پریودیمن 15 روز عقب افتاد&nbs ...

خدانکنه دختر

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍 به عشقم رسیدم خدایا شکرت😍😍

#رنگ_خون_پریود 🔴

رنگ خون در طول پریود تغییر می کند و حتی ممکنه.که ماه به ماه هم فرق کنه اما به این معنی نیست که هررنگی طبيعيه

رنگ خون #قهوه_ای در پریود: ترشحات قهوه ای نشونه ی خون قدیمیه و چون زمان کافی برای اکسیداسیون داشته از قرمز به قهوه ای تغییر می کنه. این خون بیشت ردر آغاز و پایان پریود شما دیده

میشه.

رنگ خون #سیاه در پریود: به این معنیه که خون در رحم باقی مونده ولی اکسید نشده که به رنگ قهوه ای دربیاد. که معمولا در پایان پریود دیده میشه. 

رنگ #قرمز_تیره: به این معنیه که خون در رحم مونده اما اکسید نشده که اواخر پریود دیده میشه... 

خون #قرمز_روشن: پریود ممکنه با خون قرمز روشن شروع بشه که به این معنیه که خون تازه است و به سرعت جریان داره. که ممکنه در طول پریود همین رنگ باشه و کم کم تیره بشه. 

خون #صورتی:اگه لکه بینی دارید ممکنه به رنگ صورتی باشه که در ابتدای پریود دیده میشه.. 

خون #خاکستری:رنگ خاکستری نیاز به مراجعه به دکتر داره چون اگه همراه با علائم دیگه باشه ممکنه نشونه عفونت باشه.

من با نامزدم رابطه داشتم خیلی میترسم پرده م از بین رفته باشه چجوری بفهمم😭😑

ینی دخول انجام شد؟