2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید اگ بلدید

78 بازدید | 11 پست

بچه ها نامزدم میخواد پرورش مرغ بزنه. البته تخم گذار .نه گوشتی. کسی اشنایی چیزی داره؟ بنظرتون جواب میده سود داره؟ 

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌ کدوم استان فعلا مجوز ممنوعه

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بلد نیستم فقط میدونم دردسر دام و طیور خیلی زیاده خیلی مراقب می‌خواد خدایی نکرده یه مریضی بگیرن کل س ...

اره خب مراقبت زیاد میخاد. ممنون خوشگلم

هرکاری به نظرم اگه همراه با تلاش و انگیزه باشه اره جواب میده  تخم مرغ هم گرونه دیگه

تلاشش ک خداروشکر زیاده. عاشق اینکار هم هست. مرسی خانومی برامون دعا کن. اخه خیلی اینکارو دوسداره. جدا از سودش بیشتر بخاطر علاقش داره میره سمتش

شما اطلاعات خاصی دارید؟

بله ....ولی اینجا نمی تونم بگم ..فقط می تونم تا حدودی راهنمایی کنم ..‌سرمایه زیادی می خواد 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))