2777
2789
عنوان

عدم هزینه برای خرید کتاب

161 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من یک سال ودوماهه ازدواج کردم، ده ماه هم عقد بودیم. علاقه زیادی هم به کتاب دارم وبه همین دلیل بخشی از مهریه ام رو کتاب،قرار دادم و حتی یه کتابخونه پر از کتاب همراه جهیزیه باخودم داشتم.

بااین همه کتابی که خوندم اما تجربه توی زندگی واقعا فرق داره والان میفهمم که میگن تاباکسی زیر یک سقف نری نمیشه بشناسیش!!!

من همسر خوبی دارم،متین وصبور و خوش برخورد وگرم وخوش اخلاقه...همه ی مایحتاج خونه رو تهیه میکنه همیشه ومن ازین موضوع تاحالا ازش کوتاهی ندیدم، اما همیشه پای خرید هر وسیله یاهزینه ای به غیراز مایحتاج خونه باشه،آرامشمون به هم میریزه و بحث میشه!

اصولا اعتقادداره پول حروم کردنه،مخصوصا برای کتاب!!!

هرجوری ام توی این چهارده ماه باهاش برخورد کردم باهام راه نمیاد،حتی کاربه جایی کشید که گفتم تو از علاقه من به کتاب خبر داری به همین خاطر بخشی از مهریه ام کتابه،خب بخر برام!گفت غلط کردم قبول کردم...حتی گفتم خودم میخرم ازبابام قرض میکنم(که ببینم چی میگه) گفت اگه خریدی حق نداری بیاری توخونه!

درکل و درکل همیشه تا من ازش پول نخوام،چنان آرامشی داریم که انگار خوشبخت ترین زوج جهانیم، اما کافیه فقط درخواست کنم برای کوچکترین کاری وخریدی بهم پول بده، اونوقته که تاچند روز باهام سرسنگینه وهمش میگه پرخرح و پر توقعی!

اینم بگم ازاول عقد بهش گفتم باید هرماه یه پولی برای خودم بهم بدی،اما فقط قبول کرد ماهی صدتومن بهم بده و طی این دوسال خیلی تلاش کرد قطعش کنه مخصوصا بعداز عروسی ،ولی قاطعانه گفتم باید بهم بدی بااینکه هرماه موعدش که میرسه بازم اذیت میکنه،اما هرماه میگم بازم صدتومنم صوتومنه وازش میگیرم.

اما فقط همینه!!!

نمیدونم چیکارکنم واقعا😳

میدونم طولانی نوشتم اما ترجیح دادم کلیت ماجرا روهم دقیق بگم تاببینم باید چیکارکنم؟

شماها ازین دست مسائل دارید؟چه میکنید؟

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اپل راهید سخت نگیر. ماهیانه ازش یه پولی برای خودت بگیر و هزینه علایقت کن. 

اوایل چون دخل و خرج باهم نمیخونه مرد ها زورشون میاد اما کم کم اکی میشن. 

لازم نیست دعوا کنید باهم. من شش سال تمام پول توجیبی نمیگرفتم ازش میگفت ندارم . اما امسال مجبورش کردم بهم بده و باهاش به علایق خودم میرسم

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

تو دوره ی آشنایی برات کتاب میخرید یا خرج میکرد؟

چه مدت طول کشید دوره آشنایی؟ 

این حرفت که میگی کتاب خوندن به ازدواجم کمک نکرد اشتباهه، رمان و داستان و.. کمکی به ازدواج و شناخت همسر و درک تفاوت ها نمیکنه، باید کتاب های تخصصی ازدواج و روانشناسی رو بخونی. هر حیطه ای مطالعه خودش رو میطلبه.

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
ولی اصلا از پول ماهانه کوتاه نیا حتما خرجش کن که ببینه شما هم خرجهای شخصی داری حتی اگه پس انداز کردی ...

دقیقا همینکارو میکنم

من توی خونه کارم میکنم،اما پولای خودمو پس انداز میکنم. میتونم از هزینه خودم خریدکنم اما خب...

پول مرد مال خانواده شه همون طور که زن زحمت میکشه تو خونه

مثل اینه که بگی حقت یه پیاله غذاست نه بیشتر! صرفه جویی کن

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
تو دوره ی آشنایی برات کتاب میخرید یا خرج میکرد؟ چه مدت طول کشید دوره آشنایی؟  این حرفت که میگ ...

اتفاقا تنها شاخه ای که کتاب نمیخونم همین رمانه.

الان یه سری کتاب دسته بندی کردم برای والدین آگاه شدن، میگم لازمه که قبل از اینکه تصمیم به بچه دارشدن بگیریم بخونیم،این مواقع میگه نمیخوام ،همین...

مشاوره ازدواج رفتیم باهم

تو آشنایی که همون درحد خورد وخوراک بود

زمان عقدم که خریدای خیلی معمول،اما چالشای اینجوری زیادداشتیم که کلا از قید خیلی خریدا میخواست بزنه!

میدونید؟

آخرش میده ها،ولی با خاطره ی تلخ

اتفاقا تنها شاخه ای که کتاب نمیخونم همین رمانه. الان یه سری کتاب دسته بندی کردم برای والدین آگاه شد ...

دوره آشنایی تون قطعا کوتاه بوده

و رفتارهاش واضح بوده به سختی خرج میکنه

باید از نظر مالی مشترک بشید 

بعدم تو کتابراه و فیدیبو و.. قیمتها کمتره

میتونی بهش بگی ی شغلی واست جورکنه ک مستقل باشی و دیگه این دعوا ها هم نشه. بعد تو خرجی خونه هم شریکشی. مثلا ی مغازه ای چیزی بزنی؟واسه این پول خرج میکنه ک همراهش باشی توکار؟ 

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 
عضو کتابخونه شو حتما نزد‌یکتون هست یا کلی کتابخونه مجازی هست میدونم فرهنگ صحیحش کاریه که شما میکنی و ...

اتفاقا اونم بهم میگه دانلود کن،میگم اکثر کتابایی که من میخام دانلودی نیستن.میگه نخون

امشب که بحثمون شد، فیدیبو رو نصب کردم رفتم دو سه ساعت گشتم دیدم از پانزده تا کتاب،چهارتارو داره...به خودم گفتم خب حالا همینارو دانلود میکنم میخونم ،حتما لازم نیست همه رو بخونم و زندگیمو تلخ کنم که!خب من میخوام مطالعه کنم برای زندگی بهتر،نه که همین زندگی رو هم تضعیف کنم...اما خب میدونید که بازهم من برای دانلود باید هزینه بپردازم😊

به همه این موضوعات که فکرمیکنم ومیبینم که سرکارمیرفتم ودستم توحیب خودم بود والان بعدازازدواج و به گفته مشاور نباید برم سرکار، همه اینا یه کم اذیتم میکنه💚

دوره آشنایی تون قطعا کوتاه بوده و رفتارهاش واضح بوده به سختی خرج میکنه باید از نظر مالی مشترک بشید ...

یعنی چی از نظر مالی مشترک بشیم ؟

متوجه نشدم