2777
2789
عنوان

⛹️‍♀️چالش هفتگی👈 فقط👉 دوستای بامداد و شهرزاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4206 بازدید | 565 پست

دوستان امروز هم به کمک انرژی اینجا رو سفیدم، از پس برنامه ام، کامل بر اومدم😊😊😊😌

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبحتون بخیر خوشکل خانما

خب 5 شنبست و من تعطیلم😆

الان میخوام ماسک صورتمو بزنم

رب ساعت میرقصم .یک یا دوتا از چالشامو میرم

بعدش میخوام یک تا یک ساعت و نیم برم پیاده روی

ناشتا آب آبلیمو عسل

صبحانه 30 گرم نون لواش و 20 گرم پنیر و یدونه خیار

میانوعده چای سبز و خرما.یدونه سیب

شهرزاد جون من میتونم از فردا همراهتون باشم؟

من از طرف شهرزاد جون که نیستش جواب میدم😆😆

آره میتونی عزیزم فقط اگر روزی روزگاری یروز برنامتو پیش نرفتی یا یروز غیبت داشتی و گزارش ندادی میخورمت😆😈😈😈😈😈

سلام صبح بخیر خوشگلای من💜💜💜💜💜💜

من امروز خگخ گرفتم، با کمی دخل و تصرف، نوشیدنیهای گرم رو نمیتونم ترک کنم، روانی میشم، 😮😉، چای سبز، چای سیاه، قهوه، دمنوش رازیانه رو میخورم

امروز هم با دوستان تور نمایشگاه کتاب گذاشتیم😊😊

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

سلام صبح همگی بخیر من امروز خگخ هستم

نیم ساعت حلقه و سه تا چالش رو رفتم ماسک خاک رس هم زدم با دوچرخه هم اومدم سرکار الان رسیدم

صبحونه هم یک دوم موز با نصف لیوان شیربادوم ولرم و قهوه خوردم

سلام صبحتون بخیر روز خوبی داشته باشید

ناشتا آبلیمو عسل با چیا

صبونه نون سنگگ با پنیر و گردو و چای 

میانوعده چای سبز بادارچین

بعدازظهر مهمونی دعوتم ولی من کم میخورم چون ناهار نمیخوام بخورم که اونجا بتونم  چیزی بخورم😁

انشااله ورزشامم میرم.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام صبحتون بخیر خوشکل خانما خب 5 شنبست و من تعطیلم😆 الان میخوام ماسک صورتمو بزنم رب ساعت میرقصم ...

سلام عزیزم فقط قرمه نخور یا 😲😲😲

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

سلام بچها خوبین مبارک باشه تاپیک جدید

سها جون بهت خوش بگذره واقعا گلای زیبای    

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

سلام گلی گلی ها‌ اهداف امروز منم‌ 

صبحونه سیب و چای سبز خوردم ☺

نهار هم سوپ میخوام‌ بخورم‌ ☺

الان هم در حال پیاده روی تا یک ساعت 

بعد پیاده روی طناب ۳۰۰ تا 

پروانه ۱۰۰ تا 

شکم و زیر شکم ۱۰۰ 

شب هم دعوتیم خونه ی سگ و سوگف های‌ گودزیلا😁😁

هر کوفتی هم بگذارن‌ سالاد میخورم با مرغ خالی بدون برنج☺

🙌🙌🙌 

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
من هم اکنون درحال پیاده روی با شما گپ میکنم😆😆 این گلای توی پارک هم تقدیم به تک تکتون😚😚😚

😙😙😙😙

سلام صبح بخیر خوشگلای من💜💜💜💜💜💜 من امروز خگخ گرفتم، با کمی دخل و تصرف، نوشیدنیهای گرم رو نمیتو ...

من هر وقت اگه میخورم ایشولی  میشم👈🐕😯

من از طرف شهرزاد جون که نیستش جواب میدم😆😆 آره میتونی عزیزم فقط اگر روزی روزگاری یروز برنامتو پیش ...

😂😂😂

من از طرف شهرزاد جون که نیستش جواب میدم😆😆 آره میتونی عزیزم فقط اگر روزی روزگاری یروز برنامتو پیش ...

خخخخ چشم گزارش میدم

ولی روزایی ک دانشگاهم شبا گزارش میدم

الان ماسک نشاسته گذاشتم

و میخوام برم حلقه بزنم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍