2777
2789
عنوان

⛹️‍♀️چالش هفتگی👈 فقط👉 دوستای بامداد و شهرزاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4206 بازدید | 565 پست

سلام خوشکلا

من امروز یهویی مجبور شدم بیام شهرستان تشییع جنازه 

نتونستم خگخ بمونم

من هم اومدم روغن کرچک و بادام تلخ و ارگان و نارگیل و زیتون مخلوط کردم ریختم توی ظرف اسپری مو یکساعت قبل از حمام اسپری میکنم به موهام خیلی حال میده

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

شهرزاد جون بیا منو بخور😭😭من امروز خیلی درد داشتم نتونستم ورزش کنم 😭😭😭فردا چالشای امروز و میرم 😇فقط امروز ۷۰۰۰ تا با قدم شمار رفتم😫۱۶۳۰تا هم کالری خوردم 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممم صبحتون بخیررررر

ی لحظه فک کردم اشتباه اومدم تاپیک بامداد😑😑😑

خواستم بگم بچه ها من رژیممو رعایت میکنم .ورزش و ماسکارم تا حد امکان انجام میدم ولی شیفتای بیمارستانم فشردست وقت نمیکنم بیام اینجا.دوستتون دارم😘😘😘😘

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

سلام دوستای خوبم 

بنظرم همه همون تاپیک بامداد باشن و گزارش بدن خیلی بهتره حالا که شهرزاد نیس و معلوم نی کی بیاد همونجا باشیم بهتره .

بنظرم گزارش بزنیم بترکه بهتره 😊😊😊😊😊😊

مسولیتش با من بترکونین💣💣💣💣💣💣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه ها اومدم بگم واقعا براتون متاسفم که اومدین قایمکی تاپیک زدین که چی بشه هیچ کدومم نگفتین . واقعا هوا برتون داشته فک کردین فیلسوفی چیزی هستین 

کارتون واقعا زشته 

کلی دعای خیر پشت سرتون بود اقعا فک‌میکردیم باهم دوستیم و برای هم وقت میزاریم. واقعا حرفی واسه گفتن نزاشتید . 

شهرزاد من حتی صداتم کردم حالتو پرسیدم جواب ندادی 

میگم این چند نفر نیستن نگو اومدین واسه خودتون تاپیک راه انداختین صداشو در نیاوردید واقعا براتون متاسفم نه تاپیک شما میام دیک نه بامداد موفق باشید 

خدافظ