2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم اینکار خواهرشو؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مساله اصلا و ابدا یه شما مربوط نیست پس دخالت نکن،حتی به برادرشم مربوط نیست،مادر و پدر داره،ضمنا ...

دقیقا منم همین حسو دارم...

آدم نگران هیچوقت با این لحن نمیگه هر غلطی دلش خواست بکنه زیرابی میره و این حرفا....

اصلا حس نکردم استارتر نیت خیری داره....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

اول اینکه در حدیث داریم اگه میخوای مسی رو متوجه عیبش کنی یا تذکر بدی...تو جمع نگو به خودش بگو

اولش غیر مستقیم

بعدش مستقیم

ببین واکنش خودش چطوریه

البته دوستانه بگو که فک نکنه دشمنشی یا قصد فضولی داری

در راه رضای خدا راهنمایش کن و بگو قصد بدی نداری و عواقب کار و بی ابرویی این کار بگو

بعدش هرچی شد شما دیگه عذاب وجدان نداری

🤲1404.2.3---

خدا ستار العیوبه عیب بندشو میپوشونه لطفا شما هم دخالت نکنید..

شما میدونی خدا ستارالعیوبه بایدبدونی همون خدا امربه معروف ونهی ازمنکرو واجب کرده نه اینکه هرچیزی وببینی سرت مث کبک کنی زیربرف که ارامش زندگیت بهم نریزه 

وااااا اگه عقده داشتم که میرفتم واضح میگفتم چرا اینقد ذهنتون منحرفه 

مگه نیومدی نظر دیگران رو بدونی،ببین چقد این کار زشته اگه واقعا دلت میسوزه،خودتون باهاش صحبت کنین اگه گوش کرد که خوب اگه نکرد دیگه خودش میدونه و خودش

اگه خواهرت بود چکار میکردی ؟؟  به داداشت میگفتی؟؟

خودم خواهرم دقیقا همین سنه اگه بفهمم چنین چیزی ازش سرشو میکنم داداش ندارم ولی قطعا به بابام میگم چون به نظرم محدود شدن بهتراز یه عمر بدبخت شدنه 

شما میدونی خدا ستارالعیوبه بایدبدونی همون خدا امربه معروف ونهی ازمنکرو واجب کرده نه اینکه هرچیزی وبب ...

عزیزم امر به معرف و نهی از منکر شرایط داره...مطملنی الان همه شرایطشو داری رعایت میکنی؟!

بعدم بری به داداشش بگی میشه امر به معروف و نهی از منکر؟!

به قول یکی از کاربرا خواهر خودتم بود میرفتی به داداشت میگفتی؟!😏

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

خیلی دلت میسوزه و میخوای در حقش خواهری کنی برو باهاش صحبت کن بدو خوبو براش توضیح بده نه با دستور با شوخی و مهربونی مطمئن باش خودش متوجه همه چی میشه تا اینکه بری ب شوهرت بگی اصلا کار درستی نیست هر کسی یه کارای اشتباهی انجام میده تو زندگیش خوشت میاد زندگی خودتو چند نفر دیگه رو بریزی بهم اون ب کنار همه دنیا باهات موافق باشن مادر شوهرت سریع جبهه میگیره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔