2777
2789
عنوان

تو شهر غریب تنها از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 90 پست
چقد عوضیع خیانت نمیکنه

نمیدونم خیلی زرنگه رمز گوشی و لپ‌تاپشو مدام عوض میکنه

البته فکر نکنم زنی به این موجود پا بده، تا بفهمه چطور آدمیه فرار میکنه

منم عقلم معیوب بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته دلشو خالی نکن بدون مدرک هیچ تهمتی رو نمیپذیرن

ته دلشو خالی نمیکنم دارم میگم عاقل باشه برگرده یا حداقل بره خونه فامیلی کسی که طرف فردا نگه نمیدونم این کجا رفته بود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
فقط بگو چه مزیتی داشت که به چشمت اومد زنش شدی؟!!؟!

نمیدونم خر بودم کم سن و نفهم بودم

البته خیلی سعی کرد تا دلمو بدست بیاره الانشو نبین

دو سال دنبالم بود

قبل اینکه بریم زیر یه سقف چنان قیااافه میگرفت و با ادا میگفت من هرگزززز دست روی زن بلند نمیکنم، دست بزن نشونه‌ ضعفه که منم خر شدم باور کردم

از وقتی رفتیم زیر یه سقف تا حالا هزار بار منو زده

ممنونم😭😭

الهی بمیرم برات خب گریه نکن جیگرم ریش شد

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

الان کجایی عزیزم؟

اومدم یه رستوران تنهایی نشستم یه چیزی بخورم

دوروبرم پر از زن و شوهرایی که با احترام با هم برخورد میکنن خیلی حسرت میخورم

شوهر من خودشو ارزون نمیفروشه که به زنش احترام بذاره....

تو چرا رفتی بیرون عزیزم اینجا ایرانه توهم یه زنی اگه خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی برات بیوفته شب میخوای چیکار کنی برگرد خونه صگ محلش کن هرچی هم گف بزن تو دهنش مرتیکه

اشک شو،اما نه تو غم.