2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم اینکار خواهرشو؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 91 پست
همینکه این همه بدی ها زیاد شده هممون به خاطر اینکه ارامش خودمون بهم نریزه مدام سکوت میکنیم خواهرشوهر ...

عزیزم درباره زیاد شدن بدیها من با شما هم عقیده نیستم و جای صحبتش هم اینجا نیست 

من هنوزم معتقدم حتی اگه خواهرتون هم بود شما اجازه دخالت نداشتین البته شاید شرایط خونوادگی شما به گونه ای هست که این مسائل براتون متفاوته و حریم های زندگیاتون وسیعتره 

از طرفی وقتی هشتاد درصد دوستان شما رو به خویشتن داری و عدم دخالت دعوت میکنند و شما هم تاپیک زدین تا مشورت کنید حتما نظرات رو بدون جبهه گیری مطالعه کنید و با صبر و تامل بیشتری به تصمیمتون فکر کنید .

در هر صورت موفق و شاد باشین 🌹

با حیوانات مهربون باشیم 🥰

شما اصلا و ابدا در اینکار دخالت نکن اگه به قول شما اون دختر خانم سوتی میده بذار خودش خودش رو رسوا کنه.. مطمئن باش چیزی بگی هم اون دختر ازت متنفر میشه و هم اینکه اگه دعوا بشه خانواده شوهرت هیچوقت تورو ول نمیکنن همش تورو باعث و بانی این شر و فتنه میدوننن. تو شرایط تو بودم که میگم. پس بی خیال شو

من یک عمه ام.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.