2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم اینکار خواهرشو؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم خواهرم دقیقا همین سنه اگه بفهمم چنین چیزی ازش سرشو میکنم داداش ندارم ولی قطعا به بابام میگم چون ...

استارتر بدبختی و خوشبختی دیگرانو شما تشخیص نمیدی...شاید اصلا مادرش در جریان کاراش باشه...

این کار شما اصلا جنبه خیرخواهی نداره....

پدر داره مادرم داره به شما چه که تو کارش دخالت میکنید!!!!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
داداش هرکسیه ؟؟؟؟به داداشش بگم جارزدنه ؟؟؟

آره باور کن خراب میکنی،عزیزم اینهمه دارت بهت میگن نکن باز حرف تودتو میزنی،پس چرا تاپیک زدی؟؟؟این جوری اتفاقا داری با روح و روان و آیندش بازی میکنی،همچنین با زندگی خودت ،خود دانی 

عزیزم امر به معرف و نهی از منکر شرایط داره...مطملنی الان همه شرایطشو داری رعایت میکنی؟! بعدم بری به ...

اره خواهر خودم بود صدبرابر قاطع تربرخورد میکردم نمیدونم چرااینجا اینقدر دوستی باپسرعادی جلوه داده میشه 

واقعا طبییعیه؟ چه عجییب    

اره طبیعیه یه دختر ۱۸ ساله به بلوغ کامل رسیده و توجهش به مرد های طرافش جمع میشه جامعه ی ما هم اون جامعه سنتی قدیم نیست که از بچگی بچه ها رو میترسوندن و جنس مخالف براشون هیولا بود 

تو بیرون تو فضای مجازی  بین همسالاش تو فیلما و سریالای تلوزیون و سینما مبیبینه و براش عادیه با جنس مخالف حرف زدن

و الان اگه بخوان اینا زندانیش کنن یا هر چی فقط بدترش میکنن باعث میشه همون یه ریزه حیا در مقابل خانوادش هم بریزه  جری تر بشه 

ما تو فامیلمون داشتیم همچین دختری به قول خواهرم میگفت اگه همون کارایی که این میکنه رو اون زمان ما میکردیم الان بابای اون فرد به عنوان هیچ کارمون قیمه قیممون کرده بود  بابای خودمون بماند اما در واقع در برابر دختر خودش کاملا مونده بود چیکار کنه 

چرا فکرمیکنیدهمه مث خودتون حسودن الزته که   کافرهمه را به کیش خود پندارد 😀

نه عزیزم من خواهر شوهرم ده تا دوست پسر داشت یکبارهم نشد نه به خودش تذکر بدم نه به شوهرم بگم. چون جز از چشم افتادن سودی برای من نداشت. 

گفتم که زنداداشم بخاطر حسادتهاش همیشه و از هر راهی درصدد از چشم انداختن منه. توهم منو یاد اون انداختی

خیییییلی بده دوستان همه میگن چیزی نگو به تو چه

برو بگو ولی امانت دار باش ابروشو نبر که از جلو چشم خونواده و بقیه بیفته

تو خلوت خودت راهنمایش کن 

و اگه بدش اومد بگو اگه واسم مهم نبودی که واست وقت نمیزاشتم حالا هر جور خود دانی

🤲1404.2.3---

خودم خواهرم دقیقا همین سنه اگه بفهمم چنین چیزی ازش سرشو میکنم داداش ندارم ولی قطعا به بابام میگم چون ...

حالا از کجا میدونی در حد بدبختی پیش رفته خواهر خودتم باشه نباید بگی باید پشتش باشی و حمایت و راهنماییش کنی خوبه حالا مثلا خواهرت بیاد اشتباهات گذشتو خودتو ب شوهرت بگه یا یه چیزی بگه زندگیت بهم بریزه چیزی ک واسه خودت نمیخوای و واسه بقیم نخواه وظیفه تو فقط یه راهنمایی دوستانس اونم غیر مستقیم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
اره خواهر خودم بود صدبرابر قاطع تربرخورد میکردم نمیدونم چرااینجا اینقدر دوستی باپسرعادی جلوه داده می ...

عزیزم عادی جلوه داده نمیشه

ولی مطمعنا وقتی بری به برادرش بگی هم حرمت بینشون شکسته میشه و باعث خجالت خواهرشوهرت میشی هم تو زندگی خانوادگیشون شر به پا میکنی...

یا باید خودت دوستانه باهاش صحبت کنی یا یه جوری سر بسته به مادرش بگی..

حق نداری آبروی کسی رو حتی جلوی برادرش ببری...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

معمولا ی خواهر سریع به پدر یا برادرش نمیگه .اول دوستانه باهاش صحبت میکنه و جوری بهش از چیزایی که تو اطراف دیده براش میگه بهش میفهمونه که گول نخوره .از نظر سنی هم میطلبه که سمت جنس مخالف کشیده بشه ولی یه خواهر دلسوز طوری رفتار میکنه که طرف درد دل و مشورت رو از اون بگیره.اینطوری میتونه نزاره اتفاق بدی بیفته .

اخه همه دارن میگن حسودی 

استازتر جان من مطمئنم نیتت خیره اما تو راه حلت تجدید نظر کن از یه مشاور بهتر مشورت بگیر یه سر به بعضی از تاپیکای اینجا بزن بعضیا بالای ده تا دوست پسر دارن بعضیام متاسفانه متاهلن و....  

پس ناراحت نشو اگه بهت میگن به تو چه و حسود وفضول

من شیعم،حیدر آقامه