2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم اینکار خواهرشو؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 91 پست

وا به کسی چه مربوط!

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

خدا ستار العیوبه عیب بندشو میپوشونه لطفا شما هم دخالت نکنید..

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال؟! 

ازار داری؟ مخوای ارامش زندگی خودتو شوهرتو خواهر شوهرتو بهم بزنی که چی؟ 

چرا فکر میکنین زندگی شخصیش به شما مربوطه من ادم مذهبی و چادری هستم فکر نکن خیلی راحتم  ولی باز هم معتقدم هر حرکتی که شما بکنی گند میزنه به چی دختر تو این سن طبیعیه که از این کارا بکنه 

بهش بگو این سیبومیبینی؟ خواهرت دوس پسر داره

😂

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

خواهشا نگی....من از این کار متنفرم.....ک چی؟؟خودت میگی حساسه.....بگی ی بلایی سرش بیاره خوبه؟حتما دل پری داری ازش وگرنه برات مهم نیس...میخای بچزونیش...البته ببخشیدا

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
ما به این نمیگیم فضولی دختر تواین سن ساده است گولش بزنن هزارتا غلط کنن باهاش من عذاب وجدان میگیرم&nb ...

عذاب وجدان که سهله 

دیگه شوهر نمیکنه بدبختیش برا توئه

منم به شوهرم‌میگم تو برادرشی اگه یه کاری کنه که دیگه ازدواج نکنه بدبختی و نگهداریش برا ما میمونه

به هیچ وجه نگیااااا

من مجرد بودم خیلی سر به زیر بودم اهل هیچی هم نبودم خدایی. 

یه روز با دوستم رفتیم حرم به مامانمم گفته بودم زنداداشمم بود وقتی برگشتم داداشم بعد سی سال وبرای بار اول من رو دعوا کرد زنداداشمم خودشو گم و گور کرد همون لحظه. فهمیدم کار خودش بوده الان یادم میفته میخوام دهن گشادشد جر بدم

در ضمن تجسس و زیر آبی رفتن واسه دیگران اصلا کار خوبی نیس

اگه میخاستم تجسس وفضولی کنم خیلی واضح میرفتم میگفتم این اسمشه نگرانیه الان زن شوهر دار گول میخوره چه برسه یه دختر تواین سن ولش کنیم هرغلطی میخاد کنه که بهم نگن فضول 

استارتر عزیز ی چی بگم منم مجرد بودم دوست پسر داشتم 😂.😂😂 البته فقدچت میکردیم  بقران . ی سری گوشیم زن داداشم گرفت زنگ بزنه خونشون طبقه بالای ما بود ب داداشم نشون داده بود گوشیمو ی مدت دستم ندادن . البته داداشم بهم چیزی نگفت . ولی من ازش نفرت پیداوکردم ک ب همه گفت دوست پسر دارم . بیخیال شو عزیزززم بگی فردا ازت ناراحت میشه

خدایا شکرت بابت هدیه ات .