2777
2789

سلام بچه ها .من میخوام برم دوره اموزشی ارایش دائم (تاتو)ببینم .کلاسای گروهی با کلاسای خصوصی خیلی فرق دارن ؟؟ امکان داره توکلاس گروهی چیزی یادنگیرم زیاد؟ لطفا اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه چون فردامیخوام برم واس ثبت نام

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

خیلی خوبه هم درآمدش هم اینکه همیشه مشتری داری البته به شرطی که کارت خوب باشه

آکادمی مریم حمزه ای بهترینه آموزششون به روز و کامل پشتیبانی دایمی دارن و مدرکشون هم بسیار معتبر
مریم حمزه ای اولین بانوی موفق توی این زمینه هستن امیدوارم منم یه روزی بتونم یکی از هنرجوهاشون باشم

این لینک آکادمیشون

تو سایتشون هم همه اطلاعات مورد نیاز هست زمان برگزاری کلاس هاشون و ...

https://maryamhamzei.com/ 

نظرات و رضایت مشتریاشونم هست ببینید

این پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام برم اما نمیدونم چرا میترسم چیزی یاد نگیرم

منم میترسم یکم ولی اللن یکی ازبهترین مربی های شهرمون کلاس گروهی گذاشته کلاس خصوصیش گرونتره .میگم برم گروهیش ولی میترسم مثل خصوصی خوب یادنگیرم .گیرکردم فردام فقط مهلت ثبت نامشه

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
من  دوره خود ارایی گزروندم ولی میخوام برم دوره گریم حرفایی بگزرونم

گروهی رفتی یا خصوصی ؟ 

قبلش باید مدرک اصلاح ابرو و گریم و قرینه سازی صورت داشته باشی دراین صورت یادگیریت عالیه

هیچکدوم ازایناندارم😐😁ولی همه بهم میگن تواستعدادارایشگریت عالیه حتما موفق میشی .البته همه واس این میگن چون خودمو خوب ارایش میکنم 😁😐

هیچکدوم ازایناندارم😐😁ولی همه بهم میگن تواستعدادارایشگریت عالیه حتما موفق میشی .البته همه واس این م ...

اگر اصلاح ابرو نرفتی اصلا تتو نزد.. من شش مدرک آرایشگری دارم...اونی که قشنگ آرایش میکنه دلیلی نمیشه بدون یادگیری اصلاح ابرو بره تتو...چون قبل تو باید ابرو رو اصلاح کنی وقرینه سازی انجام بدی

بودی شهر رو چراغونی میکردم
هیچکدوم ازایناندارم😐😁ولی همه بهم میگن تواستعدادارایشگریت عالیه حتما موفق میشی .البته همه واس این م ...

نقاشی ات چطوره ؟

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اگر هزینه خصوصی داری حتما خصوصی برو...گروهی یادگیری کمتر میشه..شلوغتره

اره خودمم یکم‌دودلم واس گروهی اخه هزینه گروهیش نصفه خصوصیشه 

اگه علاقه نداری نرووو  من عاشق ارایش و زیباییام بهمین دلیل با عشق رفتم

منم عااااشق ارایشگریم بخاطر علاقمم میخوام برم 

اگر اصلاح ابرو نرفتی اصلا تتو نزد.. من شش مدرک آرایشگری دارم...اونی که قشنگ آرایش میکنه دلیلی نمیشه ...

خوب قرینه سازی هم فکرکنم اموزش میدن 🤔🤔