2777
2789
عنوان

تولد خودم و شوهرم

684 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها 

منو همسرم تولد جفتمون تو اردیبهشت هستش من 10 ام همسر 15 ام 

تو عید میخواستم خانواده همسرم رو دعوت کنم که خواهرشوهرم دعوام کرد  نذاشت گفت ولش کن نمیخواد الکی پول خرج کنی واسه چی بزار یه شب تو همون اردیبهشت تولد بگیر یه دفعه بشه 

ما هم قبول کردیم و خوشحالم شدیم 

ولی دو روز بعدش فهمیدم باردارم 

حالا نمی دونم چیکار کنم دعوت کنم تولد بگیرم یا نه 

مادر شوهرم هی زنگ میزنه میگه حالا میایم یه شب خونتون یعنی منظورش اینه که دعوتمون کن نمیدونم چیکار کنم 

من الان تو این وضعیت واقعا باید تولد بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميتوني همرو با هم بگيري بعد شب تولدت بارداريتم بگي

كار سنگينم نكن

كيك از بيرون بگير غذام از بيرون

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
آخه وقتی میان یه نو غذا نمیشه گذاشت جلوشون  باید کلی تدارک ببینم حداقل 3،4 جور باید باشه  ...

بگو بارداری و خودت رو راحت کن

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

من تا نه ماهگی حاملگیم مهمونی میذادم خودم هم غذامی درست میکردم...اصلا هم کار سختی نیست البته اگه ویار نداری

سلام دوستان میشه برا مشکل هشت ساله من دعا کنید که خدا بهترین مصلحتش روسمتم بفرسته

ببین ادم با ادم فرق داره، من بارداری اولم نتیجش سقط بود، خانواده شوهرم چند روز از یه شهر دیگه اومدن، منم اوایل بارداریم بود نگفتم، سه روز موندن، روزی که رفتن افتادم رووو خونریزی حالالزوما دلیل سقط شاید مهمونی نبوده ولی تا آخر عمرم ته ذهنم هست که شوهرم بهونه نیوورد که نیاننن...گرچه خیلیا هم مهمونی میگیرن، هیچی هم نمیشه ولی تجربه من خیلی تلخ بود

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من تا نه ماهگی حاملگیم مهمونی میذادم خودم هم غذامی درست میکردم...اصلا هم کار سختی نیست البته اگه ویا ...

اینقدر حالم بده که به زور میام سر کار همش هم نصف روز میمونم و میرم