2777
2789
عنوان

کسی تا حالا مشکل من رو داشته؟

139 بازدید | 19 پست

خانواده شوهرم پرجمعیت هستن هر هفته پنجشنبه ها همه بچه ها خونه پدرشوهر جمع میشن اوایل ازدواج موقع رفتن به اونجا کمی استرس میگرفتم ولی باگذشت زمان به مرور خوب شدم الانم که 4سال میگذره دیگه استرسی ندارم ولی دوهفته هست که غیرپنجشنبه ها که شلوغه مواقع دیگه هم میریم بهشون سر میزنیم با اینکه استرس ندارم ولی فشارم میره بالا من فشارطبیعیم روی 10 الی 11هست ولی اینجور مواقع میشه15 نمیدونم چیکار کنم کسی راهکاری بلده؟برم دکتر چی بگم؟

این نیز بگذرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمفنی از رفتن به اونجاس چون چند سال گذشته و واست عادی شده

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
یعنی اونجا فشار خونتو چک میکنی؟! عزیزم برای چک فشار خون باید در حالت ریلکس باشی و گرنه فشار ۱۵ ...

بله فشارم رو چک میکنم حالتم باور کن ریلکسم خیلی خوبم ولی تا فشارم رو میگیرم نشون میده15یا16

این نیز بگذرد
خب مهمونی که زیاد میریم ولی خونه اینا فقط فشارم میره بالا

شاید ارتفاعش از سطح‌ دریا بالاتره.😐😐

تنها چیزی که به ذهنم میرسه، همینه.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران