2777
2789
عنوان

مادرهایی که بچه کلاس اولی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 228 پست
دقیقا پسر ۱۰ ساله باید میتونست بدون دخالت شما اون دسته بچه های زبون نفهم رو سرجاشون بنشونه هرچند حس ...

یک بچه مگه می‌تونه حریف چند تا بشه آخه اونا برند خودشون مسخره کنند 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
شست و شوی مغزی با آگاه کردن خیلی فرق داره

اگاه کردن همراه با آزادی و اختیار ، با ترسوندن و بعدش اختیار دادن فرق داره

فرقشم اینه بچه تو موقعیت اول ، آگاه میشه و سعی میکنه که تو اردو و.. حواسش به این موارد باشه 

ولی مورد دوم انقدر ترسوندی که کلا دوست نداره تو اون موقعیت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اردو بهونه هست که أدم حواسش جمع کنه همین چند روز پیش دختر با اسنپ رفتند کشتند انگار شما آکاهی ندا ...

شما به خاطر یک خطر احتمالی از هر چند میلیون یک بار بهترین فرصت ها شیرینی ها رو از بچه میگیری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما مادر دلسوز نیستیاگر دلسوز بودی انقدر جنایت درحق بچت نمیکردی

جنایت را اگه بزاری بره بیرون با آدم های خطرناک بقیه  در حق اش انجام میدهند نه من

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
شما جواب من و بدهکسی که بچه اش و میفرسته اردو ، بچه اش و دوست نداره؟

چرا دوست داره ولی اگه با خاطراتش آگاه بود نمیفرستاد

شما به خاطر یک خطر احتمالی از هر چند میلیون یک بار بهترین فرصت ها شیرینی ها رو از بچه میگیری

خطرها عزیزم زیاده یکی دوتا نیست

یک بچه مگه می‌تونه حریف چند تا بشه آخه اونا برند خودشون مسخره کنند

من از الان دارم میبینم که ازدواجش رو هم نابود کردی

هعی... 

همه وسواسی ها همینن قبول ندارن وسواس دارن فک می‌کنن فقط دقیق و مراقبن 

چی بگم اخه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خطرها عزیزم زیاده یکی دوتا نیست

خب الان جنگ قحطی و گرونی تصادف هست  چرا بچه آوردی تو این دنیای بد؟!مگه دوسش نداشتی ؟! مگه از خطرات این دنیا آگاه نبودی ؟! 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگاه کردن همراه با آزادی و اختیار ، با ترسوندن و بعدش اختیار دادن فرق دارهفرقشم اینه بچه تو موقعیت ا ...

خداروشکر خودش عاقل دانا هست بارها شده من از چیزی منتشر نکردم خودش قبول نکرده و نخواسته بچه های الان اختیار به خود شدند ولی من به عنوان مادر نباید بزارم هرکاری دلش خواست کنه که به ضررش تمام بشه

چرا دوست داره ولی اگه با خاطراتش آگاه بود نمیفرستاد

من نه با شما مشکل دارم نه با بچه تون

ولی به عنوان یه خواهر بهتون میگم ، حتما پیش یک روانشناس برید فقط بخاطر آینده بچه تون

اگه فرزند تون و دوست دارید حتما مراجعه کنید

اگاه کردن همراه با آزادی و اختیار ، با ترسوندن و بعدش اختیار دادن فرق دارهفرقشم اینه بچه تو موقعیت ا ...

ببین یه دانش آموز داشتم عاشق فوتبال بود 

مادرش ترسوندع بودتش که رو زمین آسفالت فوتبال بازی کنه میفتع پاش زخم میشه

بچه زار زار گریه میکرد من فوتبال دوست ندارم من نمی‌خوام خوشم نمیاد... مادرش می‌گفت هرچی بهش میگم عیب نداره با یکم بازی چیزی نمیشه برو بازی کن گوش نمیده

میخواستم بزنم تو دهن مادرش

بابا تو ترس هات رو به بچه انتقال دادی الان فکر می‌کنی آزادی میدی بهش؟؟؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خداروشکر خودش عاقل دانا هست بارها شده من از چیزی منتشر نکردم خودش قبول نکرده و نخواسته بچه های الان ...

هر وقت قدر بگی چاله بده افتادن توش درد داره خطر داره اون تا نیوفته نبینه درد نکنه متوجه حرفت نمیشه