2777
2789
عنوان

خاطره بداز کربلا

228 بازدید | 9 پست

خواهر بزرگم چندسال پیش موقع اربعین یهو تصمیم گرفت بره کربلا هیچکسو نداشت منو به زور راه انداخت منم خوشم ازش نمیاد چون دوس داشتم برم زیارت رفتم آقا روز اربعین بود یعنی روز قبلش اکثرشو باماشین رفتیم چندساعت که برسیم حرم پیاده روی کردیم یه کوله پشتی باهامون بود پول وچیزا تو اون بود منم جیب که نداشتم آقا این هروقت عقب من وایمیساد بیشعور دیگه گم میکردیم همو من هی بش میگفتم اینجوری نکن همین باعث شد شاید هزارتا نیشگون از من گرفت من بش گفتم روز اربعین به حرمت امام حسین جوابتو نمیدم ولی هروقت یادش میفتم میگم کاش جوابشو میدادم به اون روز فکر میکنم روانم به هم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بااقوام رفتم و اونجایکی ازشون  پولشومدارکشوگم کردماازکاروان جداشدیم زیارتم نکردیم برگشتیم اینهمه هزینه کردم هیچ وقتی یادم میوفته خیلی عصبی میشم روم نمیشدبگم به من چه شمابرید منم افتادم دنبالشون برگشتیم ایران

گاهی انسانم آرزوست
من بااقوام رفتم و اونجایکی ازشون پولشومدارکشوگم کردماازکاروان جداشدیم زیارتم نکردیم برگشتیم اینهمه ...

خوب دقیقا منم نگران پول بودم که چطوری برگردم ایران وگرنه مهم نبود اون باشه یا نه

خوب دقیقا منم نگران پول بودم که چطوری برگردم ایران وگرنه مهم نبود اون باشه یا نه

انشالله دوباره میریم این خاطرات بدمیشوره میبره میدونی رفتن راحته ولی همسفرخوب داشتن الویت سفرهست یه همسفرمیتونه حالتوبدکنه ونذاره اصلا لذتی ببری یه همسفرهم بهت انرژی میده اینادرس اسی ادم پخته ترمیشه دیگه

گاهی انسانم آرزوست
انشالله دوباره میریم این خاطرات بدمیشوره میبره میدونی رفتن راحته ولی همسفرخوب داشتن الویت سفرهست یه ...

اره اشغال نذر کرده که زمستون همه رو به ی نیتی که ازش برآورده شده بفرستمون کربلا وقتی باهاشون نرفتم اونوق دهنشون سرویس میشه ازشون متنفرم خیلی زیاد این فقط ی نمونه از کارهایی بود که تو طول زندگی به سرم آوردن