2777
2789
عنوان

عروس هلندی

4245 بازدید | 33 پست

مشکل نگهداری دارم 

توروخدا کمکم کنید 

دلم میخواد همیشه بیرون قفس باشه

بعداز ۸ماه که پیشم بوده حالا شنیدم میگن اگه خیلی دستی باشه خیلی بیرون باشه بدرد جفت خوردن نمیخوره ...درست میگن یا نه

شماها چندساعت پرنده توخونه آزاد میزاشتین؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم داره همش بغلشه..یا رو کولشه..یا رو دلش میشینه..نمیدونم چجوریه

میخوام بالغ شد براش جفت بگیرم نمیخوام تنها باشه 

برای خودم به زور میره تو قفس همش رو سر و کلمونه

اصلا جرات نداریم در قفس رو ببندیم چون فقط جیغ میکشن منم اصلا دلم نمیادبزارمشون تو قفس.واسه همون در ه ...

عمرا بره تا اخرشب بیرونه اصلا قفس نگاه نمیکنه در حدی بره یکم آب بخوره خیلی زودی فرار میکنه میاد بیرون که یه وقت در بسته نکنم

برای جفت گیری میگن نباید خیلی دستی بشه جفتشو هیچ وقت قبول نمیکنه؟

به من اینجور گفتن

عمرا بره تا اخرشب بیرونه اصلا قفس نگاه نمیکنه در حدی بره یکم آب بخوره خیلی زودی فرار میکنه میاد بیرو ...

نه عزیزم برا ما که زود زود جفت هم میفته.اصلا ربطی نداره به اون چیزا.به گفته ها زیاد دقت نکن.البته بستگی به خودشون داره.عروس های ماخیلی عاشق هم هستن.نر اصلا ماده رو تنها نمیزاره.خیلی عاشقشه خخخخخخخخ

خدایا مرسی
نه عزیزم برا ما که زود زود جفت هم میفته.اصلا ربطی نداره به اون چیزا.به گفته ها زیاد دقت نکن.البته بس ...

جدی برای شما هم همش بیرون قفس بوده کل روز...پرنده من کل روز بیرون فقط موقع چرت زدن خواب میبرم تو قفس پس خیالم راحت  باشه اذیتش نکنم برای تو قفس بودن در روز ؟؟آخه میگن همش بیرون باشه دیگه دوست نداره جفت بگیره هنوز بالغ نشده

جدی برای شما هم همش بیرون قفس بوده کل روز...پرنده من کل روز بیرون فقط موقع چرت زدن خواب میبرم تو قفس ...

نه عزیزم خیالت راحت راحت برا ما کلا بیرونن.تا حالا بیشتر از بیست تاهم تخم کرده.خیلی مسئولیت پذیری شون بالاست.لگر تخم کنه خودشون کاملا مراقبشون هم میشن.ربطی به بیرون قفس نداره.فقط داخل قفس یا کنارش یه خونه مخصوص واسه تخم کردنشون بزارکه باد بگیره بره توش

خدایا مرسی