الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمرا بره تا اخرشب بیرونه اصلا قفس نگاه نمیکنه در حدی بره یکم آب بخوره خیلی زودی فرار میکنه میاد بیرو ...
نه عزیزم برا ما که زود زود جفت هم میفته.اصلا ربطی نداره به اون چیزا.به گفته ها زیاد دقت نکن.البته بستگی به خودشون داره.عروس های ماخیلی عاشق هم هستن.نر اصلا ماده رو تنها نمیزاره.خیلی عاشقشه خخخخخخخخ
نه عزیزم برا ما که زود زود جفت هم میفته.اصلا ربطی نداره به اون چیزا.به گفته ها زیاد دقت نکن.البته بس ...
جدی برای شما هم همش بیرون قفس بوده کل روز...پرنده من کل روز بیرون فقط موقع چرت زدن خواب میبرم تو قفس پس خیالم راحت باشه اذیتش نکنم برای تو قفس بودن در روز ؟؟آخه میگن همش بیرون باشه دیگه دوست نداره جفت بگیره هنوز بالغ نشده
جدی برای شما هم همش بیرون قفس بوده کل روز...پرنده من کل روز بیرون فقط موقع چرت زدن خواب میبرم تو قفس ...
نه عزیزم خیالت راحت راحت برا ما کلا بیرونن.تا حالا بیشتر از بیست تاهم تخم کرده.خیلی مسئولیت پذیری شون بالاست.لگر تخم کنه خودشون کاملا مراقبشون هم میشن.ربطی به بیرون قفس نداره.فقط داخل قفس یا کنارش یه خونه مخصوص واسه تخم کردنشون بزارکه باد بگیره بره توش