الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوز بالغ نشده جفت هم نداره این پرسیدم ..شما از اول جفت خریدی یا تک؟؟؟..پرندم فعلا۸ماهش شده هنوز نمی ...
الان برا ما سه تا بچه دارن که ششماهه شدن.از دلم نمیاد بدم برن.یکیشو دادیم یکی برده بود تو تعویض روغنی تو یه قفس خیلی خیلی کوچیک نگهش داشته بود.انقدر گریه کردم سر روز اونو فهمیدیم.به شوهرم گفتم یا میری میاریش یا دیگه خونه نیا.رفته بود با دعوا پسش گرفته بود.طفلک طوطی انقدر ترسیده بود و تو شوک بود که چند وقت میلرزید و حرف نمیزد.انقدر غصه خورده بود که
الان برا ما سه تا بچه دارن که ششماهه شدن.از دلم نمیاد بدم برن.یکیشو دادیم یکی برده بود تو تعویض روغ ...
😥وای چقدر دردسر داره..تازه اینو گفتی متوجه شدم چرا اون آقایی که عروس بهم داد تامدتها بهم مشاوره میداد همش خبرش می گرفت وقتی دید خیلی بهش میرسم دیگه خیالش راحت شد چقدر سخته تخم کنه جوجه رو بخوام بفروشم منم دلم نمیاد کسی ببرتش اذیت بشه از طرفی از تنها بودن عروسم خیلی ناراحتم دوست دارم زود بالغ بشه جفت براش بیارم چون از تنهایی بیزارم