2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 4245 بازدید | 33 پست
نه عزیزم خیالت راحت راحت برا ما کلا بیرونن.تا حالا بیشتر از بیست تاهم تخم کرده.خیلی مسئولیت پذیری شو ...

هنوز بالغ نشده جفت هم نداره این پرسیدم ..شما از اول جفت خریدی یا تک؟؟؟..پرندم فعلا۸ماهش شده هنوز نمیدونم مادست یانر...

هنوز بالغ نشده جفت هم نداره این پرسیدم ..شما از اول جفت خریدی یا تک؟؟؟..پرندم فعلا۸ماهش شده هنوز نمی ...

ماهردوشونو وقتی جوجه بودن خریدیم. باهم بزرگ شدن.ول ی توصیه میکنم نزار تخم کنن.منم دوست ندارم.پلی همسرم همش اصرار داره تخم کنن.اخه بعد یه مدت که بچه هاشونو میفروشی معلوم نیست چجورادمی میخواد ازش نگه داری کنه.بعضی ها واقعا تو شرایط بدی نگهشون میدارن.واسه همون من بدم میاد

خدایا مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز بالغ نشده جفت هم نداره این پرسیدم ..شما از اول جفت خریدی یا تک؟؟؟..پرندم فعلا۸ماهش شده هنوز نمی ...

الان برا ما سه تا بچه دارن که شش‌ماهه شدن.از دلم نمیاد بدم برن.یکیشو دادیم یکی برده بود تو تعویض روغنی تو یه قفس خیلی خیلی کوچیک نگهش داشته بود.انقدر گریه کردم سر روز اونو فهمیدیم.به شوهرم گفتم یا میری میاریش یا دیگه خونه نیا.رفته بود با دعوا پسش گرفته بود.طفلک طوطی انقدر ترسیده بود و تو شوک بود که چند وقت میلرزید و حرف نمیزد.انقدر غصه خورده بود که

خدایا مرسی

عروس منم تقریبا تمام ۲۴ ساعت بیرونه از قفس و تو خونه چرخ می زنه

من که نباشم سر صدا راه میندازه یه ادم بیکارم می خاد که دایم‌نازش کنه پررو خانم تخم هم زیاد میذاره ولی چون تکه جوجه نمیشه

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
ماهردوشونو وقتی جوجه بودن خریدیم. باهم بزرگ شدن.ول ی توصیه میکنم نزار تخم کنن.منم دوست ندارم.پلی همس ...

اره خیلی بده مخصوصا وابسته اش هستیم سخته نگرانی داره

با هم بزرگ شدن باهم جفت شدم؟؟؟؟؟

الان برا ما سه تا بچه دارن که شش‌ماهه شدن.از دلم نمیاد بدم برن.یکیشو دادیم یکی برده بود تو تعویض روغ ...

😥وای چقدر دردسر داره..تازه اینو گفتی متوجه شدم چرا اون آقایی که عروس بهم داد تامدتها بهم مشاوره میداد همش خبرش می گرفت وقتی دید خیلی بهش میرسم دیگه خیالش راحت شد چقدر سخته تخم کنه جوجه رو بخوام بفروشم منم دلم نمیاد کسی ببرتش اذیت بشه از طرفی از تنها بودن عروسم خیلی ناراحتم دوست دارم زود بالغ بشه جفت براش بیارم چون از تنهایی بیزارم

عروس منم تقریبا تمام ۲۴ ساعت بیرونه از قفس و تو خونه چرخ می زنه من که نباشم سر صدا راه میندازه یه ا ...

😂برای منم اینجوریه همش دنبال من میگرده تا صدای کلید میشنوه کل ساختمان رو سرش میزاره از شوهرم اصلا خوشش نمیاد

عزیزم نیمرو درست کن الان گرون شده😂😂

😂برای منم اینجوریه همش دنبال من میگرده تا صدای کلید میشنوه کل ساختمان رو سرش میزاره از شوهرم اصلا خ ...

نیمرو رو خوب اومدی...خخخخخخخ.یکی دیگه هم بیار ولی

سعی کن نزاری با جفتش تخم کنه.اره برا ما با هم بزرگ شدن جفتم خوردن.ولی درکل نگه داری میخواد و اصلا ارزش خرید نداره

خدایا مرسی
نیمرو رو خوب اومدی...خخخخخخخ.یکی دیگه هم بیار ولی سعی کن نزاری با جفتش تخم کنه.اره برا ما با هم بزر ...

من برای تنهایی خودم خریدم اما دوست ندارم اونم تنها باشه ..چیجوری نمیشه جلوگیری کنم از جفت نخوردن😂

من برای تنهایی خودم خریدم اما دوست ندارم اونم تنها باشه ..چیجوری نمیشه جلوگیری کنم از جفت نخوردن😂

نر ما تا میخواد بپره رو طنش میرم جداشون میکنم.شوهرمم فحشم میده.خخخخخخخخخ

خدایا مرسی

راستی از رو صدا دراوردنش میتونی بفهمی دختره یا پسر

اگر هر دفعه یه صدای جدید درمیاره و اواز میخونه و تقلید میکنه پسره

ولی اگر اصولا ساکته و فقط گاهی جیغ میکشه دختره

خدایا مرسی
راستی از رو صدا دراوردنش میتونی بفهمی دختره یا پسر اگر هر دفعه یه صدای جدید درمیاره و اواز میخونه و ...

دقیقا گاهی جیغ میشه بیشتر ساکته الان چندماهه پیشمه حتی اسمشم یاد نگرفت😂...میشه عکسشون بزاری ببینم..

دقیقا گاهی جیغ میشه بیشتر ساکته الان چندماهه پیشمه حتی اسمشم یاد نگرفت😂...میشه عکسشون بزاری ببینم..

چشم میزارم.مهمونی دارم واسه پاگشا سرم شلوغه

حتما بعدش میام عکس میگیرم ازشون براتون میفرستم

خدایا مرسی